A levélzöld frissítően hat ebben a morcos időben. Telis-tele van reményteljes, életigenlő energiával, ami igencsak jól jön a tél közepén.

Az arctisztítás után hidratáld a bőrödet arcolajjal, és csak ez után egységesítsd a bőrszínedet a kedvenc folyékony alapozóddal. A szem alatti területet frissítsd fel korrektorral, szépen dolgozd össze az alapozóval, majd fixáld le transzparens púderrel. Élénkítsd orcáidat barackos árnyalatú arcpirosítóval.

Szemöldöködet finoman hangsúlyozd szemöldökceruzával, majd fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon.

A levélzöld frissítően hat ebben a morcos időbenForrás: Thinkstock

Satírozd a mozgó szemhéj egészére a gyönyörű levélzöld színt.

Annak érdekében, hogy még jobban kiemeld ezt a ragyogó színt, a mélyítővonaladat és az alsó szempillasor tövét keki árnyalattal élénkítsd. Szépen satírozd el a kontúrszéleket, hogy friss maradjon a tekinteted. Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki, így még jobban érvényesül a friss zöld szín. Jól passzol ehhez az izgalmas szemfestéshez a barackos, valamint az enyhén mandarin árnyalatú ajakrúzs.

A legjobb sminktrükkök 2016-ból, amit az új évben is érdemes alkalmazni
Hamarosan itt az év vége, jönnek a 2017-es új trendek. De mielőtt azokban is elmélyülnénk, nézzük meg, melyek voltak azok a sminktrükkök 2016-ban, amelyeket érdemes lesz továbbra is alkalmazni. Olvasd el Larion Oscar írását!