A hónap sminktrükkje: ragyogj az év legizgalmasabb színével

Forrás: Thinkstock -
smink sminktrükk szín izgalmas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A levélzöld frissítően hat ebben a morcos időben. Telis-tele van reményteljes, életigenlő energiával, ami igencsak jól jön a tél közepén.

Az arctisztítás után hidratáld a bőrödet arcolajjal, és csak ez után egységesítsd a bőrszínedet a kedvenc folyékony alapozóddal. A szem alatti területet frissítsd fel korrektorral, szépen dolgozd össze az alapozóval, majd fixáld le transzparens púderrel. Élénkítsd orcáidat barackos árnyalatú arcpirosítóval.

Szemöldöködet finoman hangsúlyozd szemöldökceruzával, majd fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon.

A levélzöld frissítően hat ebben a morcos időben Forrás: Thinkstock

Satírozd a mozgó szemhéj egészére a gyönyörű levélzöld színt.

Annak érdekében, hogy még jobban kiemeld ezt a ragyogó színt, a mélyítővonaladat és az alsó szempillasor tövét keki árnyalattal élénkítsd. Szépen satírozd el a kontúrszéleket, hogy friss maradjon a tekinteted. Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki, így még jobban érvényesül a friss zöld szín.

Jól passzol ehhez az izgalmas szemfestéshez a barackos, valamint az enyhén mandarin árnyalatú ajakrúzs.

A legjobb sminktrükkök 2016-ból, amit az új évben is érdemes alkalmazni

Hamarosan itt az év vége, jönnek a 2017-es új trendek. De mielőtt azokban is elmélyülnénk, nézzük meg, melyek voltak azok a sminktrükkök 2016-ban, amelyeket érdemes lesz továbbra is alkalmazni. Olvasd el Larion Oscar írását!
A 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20170104-a-top-10-legrondabb-ruha-a-golden-globe-galak-tortenetebol.htmlHelyi idő szerint vasárnap éjjel tartják a Golden Globe-díjátadót, ami - mint a vörös szőnyeges események általában - nagy divatünnepnek számít. Ezúttal az elmúlt évek legrosszabb választásait gyűjtöttük össze, és nincs kétségünk a felől, hogy valaki idén is bővíteni fogja ezt a listát. TrendAFPKét sztár, ugyanaz a ruha – De kinek állt jobban? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20170103-celebek-ugyanolyan-ruhaban-szavazz-kinek-all-jobban.htmlNincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár ugyanabba a ruhába bújik. Szerencsére ez csak ritkán fordul elő, de azért sokszor látunk egyforma darabot a sztárokon, csak éppen nem ugyanazon eseményen viselik. Így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Trend--Amikor két művész találkozik - A top 3 kedvenc kollaborációnk a magyar divatbanhttp://www.life.hu/trend/20161208-a-kedvenc-kollaboracioink-a-magyar-divatban-2016bol.htmlA hazai divatvilág is tele volt nyüzsgéssel 2016-ban: új tervezőket, szuper kollekciókat hozott ez az év. A kedvenc pillanatainkat viszont azok a kollaborációk hozták, amelyek hitet adtak abban, hogy a mély gondolatiság és a művészi igényű kivitelezés igenis része a magyar divatnak. TrendOrigoA tökéletlenség vonzásában - Divatikonok, akikre 2016-ban figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20161213-divatikonok-akikre-2016ban-figyeltunk-fel.htmlA szépség nem mindig a tökéletességről szól. Sőt, gyakran a tökéletlenségben, az asszimetrikusban, a szokatlanságban sokkal nagyobb gyünyörűséget jelenthet esztétikumot keresni. Nem mondhatóak abszolút tökéletes szépségnek azok a lányok sem, akikre idén divatikonként figyeltünk fel, de annál több izgalmat tartogat a külsejük és a szemléletmódjuk is. TrendOrigoA top 5 legnagyobb divatpillanat 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161213-a-legnagyobb-divatpillanatok-2016ban.htmlA New York-i divathét eseményei, Prince és David Bowie halála és a stílusfricskák hozták a 2016-os év legmeghatározóbb divatpillanatait. Íme, a részletek! TrendAFPAkik szégyent hoztak a jó ízlésre 2016-ban - A 10 legnagyobb tévedés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20161213-divatkatasztrofak-a-voros-szonyegen-2016ban.htmlNem túlzás azt állítani, hogy sokkal több volt a divatkatasztrófa 2016-ban, mint az igazán nagy pillanat. Több ruha maradt meg az emlékezetünkben a sokkhatásnak köszönhetően, mint a gyönyörűség okozta elámulás miatt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.