A Dior 2017-es tavaszi-nyári kampányához egy testvérpárt, Ruth és May Bellt kérték fel. Maria Grazia Chiuri kreatív igazgató szerint nagyon izgalmas, hogy a lányok ennyire hasonlítanak egymásra, ráadásul tökéletes összhang van közöttük. Ennek apropóján most összeszedtük a legbájosabb modelltesókat, akik közül néhányan közös kampányfotózásokat is kaptak.

Bella és Gigi Hadid

Talán a legismertebb modellpár mind közül. Gigi igazi stílusikon, aki évek óta a modellszakmában van, és nemrég Bella is elkötelezte magát a szakma iránt. 2016-ban a Victoria's Secret show-n mindketten szerepet kaptak, amiről elképesztő lelkesedéssel nyilatkoztak. Korábban pedig a V magazinban is együtt fotózták őket.

Bella és Gigi Hadid már több magazin címlapján is együtt szerepeltForrás: LOVE Magazine, V Magazine

Ruth és May Bell

A 20 éves ikrek annyira keresettek, hogy közös Instagram-oldaluk is van. A lányok egyébként csak hobbiból kezdtek modellkedni, Ruth eredetileg pilóta, May mentőorvos akart lenni, de a tervek később megváltoztak, és a modellkedés lett a legfőbb hivatásuk. Korábban egyébként a Burberrynek pózoltak közösen, most pedig a Dior legújabb kampányában szerepelnek. 

Ruth és May Bell a Dior kampányábanForrás: Dior

Cara és Poppy Delevigne

A manapság filmezéssel is foglalkozó Cara, aki az Öngyilkos osztag című moziban is feltűnt, a legnagyobb tervezők kifutóin vonult már végig. Pár évvel idősebb nővére kevésbé híres, pedig ő is dolgozott a Chanelnek és a Louis Vuittonnak.

Cara és Poppy Delevigne között nagyon szoros a testvéri viszonyForrás: Instagram/Poppy Delevigne

Kendall és Kylie Jenner

Kendallnak egészen kicsi kora óta a modellkedés volt az álma. Habár kezdetben sokan kritizálták, hogy csak a népes Instagram-tábora miatt futott be, ami a tervezőknek kiváló reklámfelületet biztosít, Kendall egyre több kampányban és egyre több kifutón is bizonyított. Húga, Kylie nem kifejezetten modell, habár több fotózáson is részt vett, még egy Balmain-kampányban is közösen szerepeltek. A modellkedéstől talán egyre távolabb került, viszont a szépségiparban megtalálta a helyét: Kylie sminktermékeit az egész világon imádják. 

Kendall és Kylie Jenner a Topshop kampányában is közösen szerepeltekForrás: Topshop

Lily és Ruby Aldridge

Valószínűleg csak azért lett híresebb az idősebbik testvér, Lily, mert ő Victoria's Secret-modell is volt. Egyébként hasonlóan nagy nevű divattervezők kampányaiban dolgoztak a lányok, akiknek a bátyjuk, Miles is a divatiparban van, ő ugyanis fotós.  

Lily és Ruby Aldridge is nagy nevű divattervezők kampányaiban dolgoztakForrás: Instagram/Lily Aldridge

Samantha és Danielle Ellsworth

A lányok még viszonylag újak a divatiparban, de Samanthának már megvolt egy olasz Vogue címlap, Danielle pedig a Prada szupermodelljei között kapott helyet egy bemutatón, úgyhogy hamarosan egyre többet fog hallani felőlük a divat iránt érdeklődő közönség.

Samantha és Danielle EllsworthForrás: AZ Agency

Langley Fox és Dree Hemingway

Dree a Givenchy kampányában debütált modellként még 2009-ben, ráadásul a Vogue több címlapján is szerepelt már. Húgának, Langley Foxnak az első igazán nagy felkérése egy Marc Jacobs-kampányban volt, majd a New York-i divathéten is több divatbemutatón kapott szerepet. Igazán nagy kampányban azonban közösen még nem szerepeltek.

Langley Fox és Dree HemingwayFotó: Bjorn Iooss for Free People, Forrás: Instagram/Dree Louise Hemingway

Margaret és Rainey Qualley

Nem akárkikről van szó, a modelltesók ugyanis a csodálatos Andie McDowell lányai, így volt kitől örökölniük szépségüket. A lányok nem elkötelezett hívei a modellkedésnek, Margaretet sokkal jobban érdekli a színészkedés, a The Leftovers című HBO-sorozatban szerepelt. Rainey is több szerepet kapott már, például a Reklámőrültek című sorozatban, de az éneklés sem áll távol tőle. 

Margaret és Rainey Qualley már részt vettek egy közös fotózáson a Vanity FairnekForrás: Vanity Fair

Anastassia and Jennifer Bianchi

Anastassia és Jennifer ikerpárként látta meg a napvilágot. A lányok messze többek holmi tipikus szépségeknél. Anastassia a modellkedés mellett rövidfilmeket rendez, Jennifer pedig színésznői karrierjére koncentrál, amikor éppen nem fotózáson van.

Anastassia and Jennifer BianchiForrás: APM Modell Agency

Simi and Haze Khadra

A 23 éves lányok egypetéjű ikrek. Palesztin származásúak, de Londonban nevelkedtek, majd Dubajban jártak középiskolába. 14 éves korukban egy divathéten szúrták ki a street style szettjüket, és felkapták őket. Befejezve a középiskolát Los Angelesbe költöztek, ahol film- és művészettörténetet tanultak. Közben járták a világot, modellkedtek, de DJ-ként is felléptek fesztiválokon.

Simi and Haze Khadra a modellkedés mellett DJ-ként is fellépnek fesztiválokonForrás: Instagram/Simi Haze Khadra