Több örökbe fogadott gyermeke is van Angelina Jolie-nak, az egyik kislány vér szerinti anyukája most szeretné felvenni kapcsolatot a lányával. Zahara édesanyja csak annyit akar, hogy hadd beszélhessen a gyermekével.

Kiskora óta Angelina Jolie neveli az etióp származású kislányt, Zaharát. Vér szerinti anyja azóta nem találkozott és nem beszélt a gyerekkel, mióta szörnyűséges körülményei miatt lemondott róla. Most azonban egy exkluzív interjúban elmondta a nő, hogy szeretne találkozni a gyermekkel. Leszögezte, nem akarja visszakapni, de szeretné hallani a hangját és látni az arcát.

Zahara biológiai anyja beszélni szeretne lányávalForrás: Northfoto

"Szeretném, ha tudná, hogy élek, itt vagyok, és szeretnék vele beszélni. Nem akarom visszakapni őt, csak kapcsolatot akarok vele teremteni, hogy felhívhassam, és beszélhessünk" – mondta Mentewab Dawit Lebiso. Hozzátette, pontosan tudja, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt sokkal többet adtak a lányának, mint amire ő valaha is képes lett volna, de ettől még nagyon hiányzik neki Zahara. "Mindig hiányzik. Mindennap gondolok rá, szeretném hallani a hangját, látni az arcát. Tudom, mikor van a születésnapja, de szomorú vagyok, mert nem ünnepelhetem meg vele ezt, vagy bármilyen más különleges alkalmat. Szeretném, ha Zahara tudná, van egy anyja, aki annyira szereti őt, mint Angelina"mondta a nő a Daily Mailnek, aki leszögezte, nem akar anyagi támogatást a színésznőtől, semmit, csak hogy beszélhessen gyermekével. "Azt szeretném, ha Angelina megengedné, hogy beszéljek vele. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy kérés" – mondta a nő. Egyelőre Angelina Jolie nem reagált a kérésre, valószínűleg el van foglalva a válóperével, de kíváncsian várjuk, vajon megengedi-e, hogy Zahara találkozzon vér szerinti anyjával.