Jelentkezett Angelina Jolie örökbe fogadott lányának igazi anyja: felvenné a kapcsolatot a gyerekkel

Forrás: Northfoto -
Zahara Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több örökbe fogadott gyermeke is van Angelina Jolie-nak, az egyik kislány vér szerinti anyukája most szeretné felvenni kapcsolatot a lányával. Zahara édesanyja csak annyit akar, hogy hadd beszélhessen a gyermekével.

Kiskora óta Angelina Jolie neveli az etióp származású kislányt, Zaharát. Vér szerinti anyja azóta nem találkozott és nem beszélt a gyerekkel, mióta szörnyűséges körülményei miatt lemondott róla. Most azonban egy exkluzív interjúban elmondta a nő, hogy szeretne találkozni a gyermekkel. Leszögezte, nem akarja visszakapni, de szeretné hallani a hangját és látni az arcát.

Zahara biológiai anyja beszélni szeretne lányával Forrás: Northfoto

"Szeretném, ha tudná, hogy élek, itt vagyok, és szeretnék vele beszélni. Nem akarom visszakapni őt, csak kapcsolatot akarok vele teremteni, hogy felhívhassam, és beszélhessünk" – mondta Mentewab Dawit Lebiso. Hozzátette, pontosan tudja, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt sokkal többet adtak a lányának, mint amire ő valaha is képes lett volna, de ettől még nagyon hiányzik neki Zahara.

"Mindig hiányzik. Mindennap gondolok rá,

szeretném hallani a hangját, látni az arcát. Tudom, mikor van a születésnapja, de szomorú vagyok, mert nem ünnepelhetem meg vele ezt, vagy bármilyen más különleges alkalmat.

Szeretném, ha Zahara tudná, van egy anyja, aki annyira szereti őt, mint Angelina"

mondta a nő a Daily Mailnek, aki leszögezte, nem akar anyagi támogatást a színésznőtől, semmit, csak hogy beszélhessen gyermekével. "Azt szeretném, ha Angelina megengedné, hogy beszéljek vele. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy kérés" – mondta a nő. Egyelőre Angelina Jolie nem reagált a kérésre, valószínűleg el van foglalva a válóperével, de kíváncsian várjuk, vajon megengedi-e, hogy Zahara találkozzon vér szerinti anyjával.

Öt tanács, hogy a gyerekednek egészséges önbizalma legyenhttp://www.life.hu/csalad/20170116-a-magabiztossag-tanulhato-mar-gyerekkortol.htmlEgy önbizalomhiányos, félénk kisgyerekből gyakran lesz gátlásokkal és félelmekkel teli felnőtt, bizonytalansága pedig könnyen állhat a későbbi sikerei útjában. Az egészséges önbizalom a kiegyensúlyozott élet elengedhetetlen része, éppen ezért érdemes már a gyerekkorban foglalkozni a kérdéssel. CsaládThinkstockBárki célponttá válhat: még a legnagyobb sztárokat is zaklatták az iskolábanhttp://www.life.hu/csalad/20170117-sztarok-akiket-gyerekkent-zaklattak-a-tarsaik.htmlGazdagok, szépek és sikeresek, egy világ hever a lábaik előtt - nem is gondolnád róluk, hogy gyerekkorukban az iskolatársaik terrorizálták őket. Bizony, a legnagyobb világsztároknak is meg kellett küzdeni az iskolai zaklatással, de volt aki a gyerekkori sérelmeiből merített erőt későbbi sikeres karrierjéhez. CsaládAFPHázasság: mennyország vagy purgatórium?http://www.life.hu/csalad/20170116-hazassag-pokol-vagy-mennyorszag.htmlAz anyakönyvvezető előtt egy életen át tartó köteléket fogadunk. Fontos kérdés azonban, hogy könnyű-e házasságban élni ma? Kompromisszumok sora, vagy épp az üdítő felszabadulást adja-e meg számunkra? Fenn lehet-e tartani a kezdeti elhatározásunkat, mely szerint jóban rosszban ott állunk majd egymás mellett? Létezik a „boldogan éltek, amíg meg nem haltak”? Család--Hajdú Péter megmentett egy családot: lakást bérel nekik, hogy együtt lehessenekhttp://www.life.hu/csalad/20170117-hajdu-peter-lakast-berel-egy-bajba-jutott-csaladnak.htmlMegesett Hajdú Péter szíve a kis Csinszkán, aki sokszor vendégeskedik az Esti Frizbiben. Kiderült, hogy átmeneti otthonba került testvérével. A műsorvezető úgy döntött, segít a családnak, hogy újra együtt lehessenek: albérletet fizet nekik. CsaládFotó: Mudra László - OrigoMegszületett Katherine Heigl kisbabája http://www.life.hu/csalad/20170117-katherine-heigl-terhesseg-megszuletett-az-elso-kisbabaja.htmlMegszületett többszörös Golden Globe-ra jelölt és Emmy-díjas színésznő harmadik gyermeke. A piciről még nem tettek közzé fotókat. Család--Emlékszel még a világ legerősebb gyerekére? Így néz ki most Richard Sandrakhttp://www.life.hu/csalad/20170115-igy-nez-ki-felnottkent-richard-sandrak-a-vilag-legerosebb-gyereke.htmlAz ukrán származású Richard Sandrak pont úgy nézett ki, mint Schwarzenegger miniben. A testépítő gyerekről dokumentumfilm is készült, a 8 éves fiú történetével és kinézetével sokat foglalkozott a sajtó. De mi lett vele, hogy él most? CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.