Damu Roland magához akarja venni kislányát: feljelentette a gyámokat

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
gyám Damu Roland feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland kislányát volt feleségének nővére neveli, a nagymama segítségével. Damu Roland azonban úgy véli, nincs jó helyen a gyermek. Szerinte a nagymama részeges, ezért megette a szükséges lépéseket.

Még nincs egyéves Damu Roland és Damu Edina közös kislánya, mégis rengeteg dolgon kellett keresztülmennie. Édesanyja a terhesség alatt is alkoholizált, ezért egy hónappal előbb jött világra a kislány. Az alkoholproblémái miatt nem kerülhetett Edinához a gyermek, Damu Rolandhoz pedig azért nem, mert színészházban lakott. Damu eleinte azt szorgalmazta, hogy intézetbe kerüljön a kicsi, mert nem tartotta megfelelőnek a körülményeket Edina nővérénél.

Damu Roland magához akarja venni kislányát Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A kicsi végül mégis Edina nővéréhez került, és a nagymama is segít a felügyeletében, de a színész szerint nincs jó helyen a gyermek. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, kiskorú veszélyeztetése miatt eljárás indult a gyámok ellen, ami elvileg már le is zárult: nem találták megalapozottnak a vádakat. Az ügyben Damu is nyilatkozott, szerinte a nagymama viselkedése nem megfelelő. "Mindenki tudja, hogy a kislányom azért lett koraszülött és került ideiglenes gyámságba, mert az anyja hét hónapig folyamatosan ivott. December 26-án elmentem a húgommal és a barátnőmmel Majáért taxival, hogy egy kicsit velünk is ünnepeljen.

Az anyósom lejött és részegen ordított. Olyan részeg volt, hogy nem ismerte meg a húgomat"

- mondta a Borsnak a színész. A nagymama azonban másként emlékszik: azt hitte újságírók érkeztek, ezért kezdett el kiabálni és megszédült az idegességtől. Szerinte Damu Roland csak kitalálta, hogy részeg volt.

Damu Roland biztonságban akarja tudni gyermekét Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A színész a lapnak azt is elmondta, hogy még nem zárult le a nyomozás, valamint leszögezte, hogy magához akarja venni a gyermeket. "Minden feltétel adott. Napokon belül elkészül a gyámügy helyszíni tanulmánya. És én vagyok az édesapja.

Nem igaz, hogy nincs munkám és az sem, hogy színészházban lakom.

Három darabban játszom, szinkronizálok és a párommal élek együtt. A hivatalban vannak a jövedelemigazolások, minden papír arról, hogy fizetem a gyerektartást.

Azt szeretném, ha a lányomnak boldog, békés gyerekkora lenne, hogy biztonságban nőjön fel.

Nem alkoholtól bűzlő emberek közt. Addig nem nyugszom, míg nálam nem lesz a lányom" - mondta a színész.

"Öltözzenek melegen" - segítség helyett csak kioktatást kap a 10 fokban élő rászoruló családhttp://www.life.hu/csalad/20170118-nikolett-es-csaladja-segitseg-keres.htmlNem volt nehéz megtalálni a tömbházak rengetegében Nikolették otthonát. A bejárati ajtónak támasztott ablakok és különböző szerszámok már messziről jelezték, hogy ezen a fagyos januári reggelen az egyik lakásban éppen nagy munkálatok zajlanak. Nyílászárókat cseréltek, ami valljuk be, ebben az évszakban nem egy szokványos dolog. Nikolették viszont majd' négy éve vártak már erre. Így talán telente nem csökken majd a lakásukban 10 fok alá a hőmérséklet. Család--Liptai Claudia hetekig nagy fájdalmakkal küzdötthttp://www.life.hu/csalad/20170120-liptai-claudia-oriasi-fajdalmai-szules-utan.htmlLiptai Claudia baba-mama blogjában tájékoztatja követőit a szülés és az anyaság rejtelmeiről. Kozmetikázás és mellébeszélés nélkül osztja meg tapasztalatait, ezúttal a császármetszésről.Család--Berki Krisztián megcsalta Hódi Pamelát? Most kiderül!http://www.life.hu/csalad/20170120-berki-krisztian-megcsalta-hodi-pamelat.htmlVolt törés Berki Krisztián és Hódi Pamela párkapcsolatában, és annak ellenére, hogy már boldogok, ez még mindig egy nagyon fájdalmas emlék. Pamela nem is tudott sírás nélkül beszélni arról, hogy Berki megcsalta őt. CsaládOrigoÖnértékelési zavar tinikorban - Vedd észre, ha gyermeked testképzavarban szenved!http://www.life.hu/csalad/20170119-onertekelesi-zavar-tinikorban-testkepzavar.htmlA filmekből, plakátokról, videóklipekből szinte kizárólag tökéletes alakú, gyönyörű emberek néznek vissza ránk, ritkán látni egészséges, vagy akár teltebb idomokkal rendelkező hírességeket. Mindez pedig nemcsak a felnőttekre, de a gyerekekre is hatással van, akik egyre korábban kezdik keresni azt a bizonyos ideált, akire hasonlítani szeretnének. CsaládThinkstockGönczi Gábor: "A fiam az egész életemet felülírja"http://www.life.hu/csalad/20170120-gonczi-gabor-fiarol-aronrol-meselt.htmlGönczi Gábornak ennél már nem is lehetne kerekebb az élete: amióta kisfia, Áron megszületett, minden a pici körül forog, és ugyan érkezése némi kompromisszummal jár, ezt az újdonsült apuka csöppet sem bánja. Amikor csak lehet, családi üzemmódra kapcsol, és minden figyelmét párjára és a kicsire összpontosítja.Család--Örömhír: ikreket vár a Clooney házaspárhttp://www.life.hu/csalad/20170119-amal-clooney-ikrekkel-terhes.htmlMár egy ideje rebesgetik Amal Clooney várandósságát, de eddig senki nem erősítette meg a hírt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.