Válságban Nicole Kidman házassága: Párterápiára járnak

Forrás: Michael loccisano / Getty Images North America / AFP -
házasság Nicole Kidman Keith Urban párterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 év boldogság után került válságba a híres színésznő házassága. Mindketten nagyon igyekeznek, hogy újra egymásra találjanak. 

A pár 10 évvel ezelőtt keltek egybe, és két közös gyermekük is született. Látszólag Nicole Kidman és Keith Urban a tökéletes sztárpárok egyike, de néhány hónapja kiderült, hogy válságban a házasságuk. Sokak szerint az áll a dolog hátterében, hogy Nicole irányításmániában szenved.

Mostanában egyáltalán nincsenek egy hullámhosszon és nem találják a közös hangot sem. Biztos szerepet játszik ebben, hogy az elmúlt fél évben nagyon sok időt kellett külön tölteniük a munkájuk miatt, ez pedig elhidegülést eredményezett. - írta meg a hot! Magazin.

A házasságáért küzd Nicole Kidman és Keith Urban Forrás: Michael loccisano / Getty Images North America / AFP

Most azonban mentőakcióba kezdtek, mert nagyon szeretnének újra visszatalálni egymáshoz. Nicole kezdeményezésére

felkeresték a híres terapeutapárost:

dr. John és Julie Gottmant. A két szakember kidolgozott egy olyan eljárást, melynek során a válságos állapotban lévő párok újra felidézhetik azokat az időszakokat, amikor boldogok voltak együtt, és ismét megtalálhatják egymás mellett a tisztelet, a megbecsülés és a vonzalom érzését.

Mivel mindkét fél teljes gőzerővel a megoldást keresi, így remélhetőleg visszakaphatják az egykori boldog életüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.