10 év boldogság után került válságba a híres színésznő házassága. Mindketten nagyon igyekeznek, hogy újra egymásra találjanak. 

A pár 10 évvel ezelőtt keltek egybe, és két közös gyermekük is született. Látszólag Nicole Kidman és Keith Urban a tökéletes sztárpárok egyike, de néhány hónapja kiderült, hogy válságban a házasságuk. Sokak szerint az áll a dolog hátterében, hogy Nicole irányításmániában szenved

Mostanában egyáltalán nincsenek egy hullámhosszon és nem találják a közös hangot sem. Biztos szerepet játszik ebben, hogy az elmúlt fél évben nagyon sok időt kellett külön tölteniük a munkájuk miatt, ez pedig elhidegülést eredményezett. - írta meg a hot! Magazin.

A házasságáért küzd Nicole Kidman és Keith UrbanForrás: Michael loccisano / Getty Images North America / AFP

Most azonban mentőakcióba kezdtek, mert nagyon szeretnének újra visszatalálni egymáshoz. Nicole kezdeményezésére felkeresték a híres terapeutapárost: dr. John és Julie Gottmant. A két szakember kidolgozott egy olyan eljárást, melynek során a válságos állapotban lévő párok újra felidézhetik azokat az időszakokat, amikor boldogok voltak együtt, és ismét megtalálhatják egymás mellett a tisztelet, a megbecsülés és a vonzalom érzését. 

Mivel mindkét fél teljes gőzerővel a megoldást keresi, így remélhetőleg visszakaphatják az egykori boldog életüket.