Szilikon vagy igazi? Így tudod megállapítani: Videó!

Forrás: Thinkstock -
műmell szilikonmell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan azt gondolják, hogy ránézésre is megállapítható egy mellről, hogy igazi vagy sem, de azért ha valaki biztosra akar menni, akkor a kezének hihet igazán. Íme egy módszer, ami minden kétséget kizár.

Az ötletet egy gyönyörű orosz modellnek, Sveta Bilyalovanak köszönhetjük, aki a közösségi oldalán osztotta meg követőivel a titkot. A szépség egy videót tett közé, melyben megmutatja, hogy két mobiltelefon segítségével hogyan állapíthatjuk meg mellről, hogy szilikonnal turbózott-e, vagy sem. Íme a kísérlet:

Tehát, ha egy nő szilikonmellekkel rendelkezik, akkor a sötétben megvilágított mellei vöröses árnyalatban fognak tündökölni az implantátumok miatt, míg egy természetes mell sosem lesz áttetsző. Hiába világítjuk meg a sötétben, a szövetek nem eresztik át a fényt.

Nagyon sokan csináltatnak már maguknak szilikonmellett, de az sem ritka, ha valaki később megbánja a döntését. Rubint Réka például imádja az új kebleit, de vannak olyan sztárok is, akik inkább megváltak tőlük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.