Rubint Réka: “Életem egyik legjobb döntése volt a mellplasztika”

Rubint Réka szépészeti beavatkozás mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem riad vissza a szépészeti beavatkozásoktól Rubint Réka, úgy gondolja, hogy fontos a megelőzés. 38 évesen ő is jár különböző kezelésekre, hogy a bőre feszes maradjon, és a mellét is megműttette, amit élete egyik legjobb döntésének nevezett.

Rubint Réka nagyon odafigyel az alakjára, de ez érthető is, hiszen mindenki ezt várja el egy fitneszedzőtől. Mindig pörgésben van, szinte egy pillanatra sem áll meg, a kapcsolata pedig még 15 év után is irigylésre méltó Norbival. A tökéletes élete ellenére azonban volt valami, amivel ő sem volt teljesen elégedett: kis melleivel.

Forrás: Szabó Gábor/Origo

Rászánta magát, és elvégeztette a beavatkozást, amit egyáltalán nem bánt meg. "Életem egyik legjobb döntése volt.

Ma sem csinálnám másképp.

Mivel sosem volt túl nagy a mellem, így a nőiességemnek rengeteget adott lelkileg" - mondta a hot! Magazinnak Réka. Hozzátette, ha valakinek nagy a füle, akkor megműtteti, ez természetes és boldog attól, hogy annak idején a műtét mellett döntött. "Így döntöttem, és boldog vagyok, hogy megléptem. Mást viszont egyelőre nem tervezek" - árulta el a fitneszkirálynő. Azt viszont leszögezte, hogy ő tudni fog megöregedni, de foglalkozik a testével és a bőrével, hogy minél később következzen be az elkerülhetetlen. "Úgy érzem, képes leszek megöregedni. El kell fogadni, hogy megereszkedik a bőr, de ha rendszeresen sportolok és odafigyelek az életmódomra, akkor ez késleltethető" - vallja Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.