Hatalmas sikert aratott Vásáry André Kínában

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Kína Vásáry André
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vásáry Andrét óriási megtiszteltetés érte: a sanghaji főkonzulátus felkérte egy koncertre. André most beszámolt az utazás és a koncert részleteiről.

André óriási örömmel fogadta, mikor megtudta, hogy Ázsiában is felfigyeltek a tehetségére. Teljesen meg volt döbbenve, mikor a magyar külügyminisztérium sanghaji főkonzulátusa felkérte őt egy koncertre.

Vásáry André szíve szerint azonnal visszatérne Sanghajiba Forrás: Facebook/Sztárban sztár

Az utazás során számos meglepetés érte az énekest: az eseményre szánt jegyek mindegyike elkelt még azelőtt, hogy a 34 éves férfi Kínába érkezett volna. A konzulasszony pedig arról számolt be, hogy az egyik legnagyobb kínai hírportál is írt cikket Andréról és a közelgő koncertről.

A sok pozitív esemény ellenére a magyar sztárban azért voltak kétségek, mert bizonyos híresztelések szerint a kínai közönséget nem olyan könnyű levenni a lábáról:

"Először féltem, mi fog rám várni, mert hallottam, hogy a kínai közönség hajlamos koncert közben SMS-ezni és megbeszélni az aznap történteket" - nyilatkozta az előadóművész a hot!Magazinnak.

A fellépés azonban hatalmas sikert aratott, rengeteg elismerést és szeretet kapott az ottaniaktól. A csupa jó élmény ellenére egy valami hiányzik a zenész életéből: tavaly ősszel szakítottak akkori párjával, és nagyon hiányzik számára a szerelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.