Szerencsés helyzetben vannak a Bódi Sylvi-fanok, ugyanis imádott hölgyükből már kettő is van. A modell megtalálta saját hasonmását, és be is mutatta Facebook-oldalán a követőinek.

Bódi Sylviért sokan rajonganak, a modell pedig igyekszik ellátni követőit szebbnél szebb képekkel. Így tett most is a modell: Sylvi megtalálta a saját ikertestvérét, akit be is mutatott a Facebook-oldalán. A követőinek egyből feltűnt a hasonlóság, nem is hagyták szó nélkül.

Kettő van Bódi SylvibőlForrás: Facebook/Bódi Sylvi

Az egykori nyuszilány ráadásul egy fontos feladatát bízta a hasonmására, egy ruhamárka bemutatását, aminek ő nem tud eleget tenni, mivel kötelességei ismét elszólítják. "Engem az elfoglaltságaim hamarosan külföldre szólítanak... S hív az óceán is" – kezdte posztját a modell, amihez egy közös képet is készített a hasonmásával, Annával. A rajongói persze örülnek, hogy Sylvi távollétében is egy gyönyörű nőt csodálhatnak, de azért teljesen nem tudja pótolni az "ikertestvér" az eredetit. "Anna is gyönyörű, így nem lesz annyira nehéz kivárni, míg újra itthon leszel" – írta az egyik kommentelő.