Bódi Sylvi megtalálta az ikertestvérét, Annát

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi -
ikertestvér Bódi Sylvi Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsés helyzetben vannak a Bódi Sylvi-fanok, ugyanis imádott hölgyükből már kettő is van. A modell megtalálta saját hasonmását, és be is mutatta Facebook-oldalán a követőinek.

Bódi Sylviért sokan rajonganak, a modell pedig igyekszik ellátni követőit szebbnél szebb képekkel. Így tett most is a modell: Sylvi megtalálta a saját ikertestvérét, akit be is mutatott a Facebook-oldalán. A követőinek egyből feltűnt a hasonlóság, nem is hagyták szó nélkül.

Kettő van Bódi Sylviből Forrás: Facebook/Bódi Sylvi

Az egykori nyuszilány ráadásul egy fontos feladatát bízta a hasonmására, egy ruhamárka bemutatását, aminek ő nem tud eleget tenni, mivel kötelességei ismét elszólítják. "Engem az elfoglaltságaim hamarosan külföldre szólítanak... S hív az óceán is" – kezdte posztját a modell, amihez egy közös képet is készített a hasonmásával, Annával. A rajongói persze örülnek, hogy Sylvi távollétében is egy gyönyörű nőt csodálhatnak, de azért teljesen nem tudja pótolni az "ikertestvér" az eredetit. "Anna is gyönyörű, így nem lesz annyira nehéz kivárni, míg újra itthon leszel" – írta az egyik kommentelő.

Muri Enikő videóban üzent kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-muri-eniko-a-dal-kieses-videouzenet.htmlMuri Enikő videoüzenetben reagált hétvégi kiesésére... TV + SztárokOrigoFeke Pál: "Külön öröm volt szőke nőnek lenni"http://www.life.hu/sztarok/20170206-feke-pal-a-sztarban-sztar-1-kicsi-dontose-a-life-hu-nak-nyilatkozott.htmlFeke Pál is lehetőséget kapott a Sztárban sztár + 1 kicsiben, hogy partnerével, Annával megmutathassák sokoldalúságukat. Pali ugyan nem lett első, de a döntőbe bekerültek, Fluor Tomit alakította. A Life.hu riporterének elmondta, hogy nagyon élvezte a show-t. A felkészülésről, a nehézségekről és a tapasztalatokról is beszélgettünk. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó: "Úgy éreztem, nem élem túl""http://www.life.hu/sztarok/20170206-pecsi-ildiko-ugy-erezte-nem-eli-tul-a-menyevel-partos-csillaval-valo-pereskedest.htmlPécsi Ildikó már nem tudja elviselni a fia és menye válása körüli marakodását, ráadásul már őt is beperelték. Ez annyira megviselte az egészségét, hogy kórházba került. TV + Sztárok--Tovább duzzad David Beckham botránya: feltörték az e-mail-fiókját!http://www.life.hu/sztarok/20170205-david-beckhamnek-feltortek-az-e-mail-fiokjat.htmlMint ismeretes, az exfocista e-mail-fiókját internetes kalózok törték fel, akik meztelen fotókat kerestek Victoriáról. A focista "pechjére" viszont egészen más találtak. TV + Sztárok--Három adás után száműzték a képernyőről Geszler Dorottyáthttp://www.life.hu/sztarok/20170205-geszler-dorottyat-harom-adas-utan-szamuztek-a-kepernyorol.htmlÚgy tűnik, egy szőkére cserélték le Geszler Dorottyát. Az illetékeseknek ugyanis nem tetszett Győrfi Pál műsorvezetőtársa, ezért három adás után egyszerűen levették a képernyőről. Helyette (újra) egy szőkét, Valkó Esztert ültették a kamerák elé. TV + Sztárok--Hosszú Katinka: "Jelentkezem a masszázságyról. Sajnos Zoli nincs itt..."http://www.life.hu/sztarok/20170205-hosszu-katinka-naprol-napra-jobb-lesz.htmlImádtuk Hosszú Katinka és Shane legutóbbi közös fotóját, melyen édesen grimaszoltak. Az úszónő azóta újra posztolt, most azonban egy másik férfit hiányolt, nem szeretett férjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.