Patrick Blondeau labdarúgó és Véronika Loubry színésznő lányát, Thylane-t már négyévesen a világ legszebb gyermekeként emlegették, és tulajdonképpen azóta foglalkoztatott modell. Ez persze nem is csoda: megmutatjuk, hogy fest a most 16 éves lány. 

Thylane négyéves kora, tehát 2005 óta dolgozik a modellszakmában, az első komoly munkája a francia tervező, Jean Paul Gaultier nevéhez köthető. A francia kislányra anno csak úgy hivatkoztak, mint a legszebb gyerekre a világon, akkor így nézett ki: 

Thylane Blondeau 4 évesenForrás: Thylane Blondeau/Facebook

Tízévesen heves vitát gerjesztett a gyerekek szexualizálásáról a médiában, amikor felnőtt ruhákban és sminkben jelent meg a Vogue Paris egyik mellékletében, a Vogue Enfants-ban – karrierje azóta is töretlen.

Thylane Blondeau a Vogue-banForrás: Vogue Enfants

Az Instagramon több mint 800 ezer követője van, és ez a szám napról napra nő. Thylane a továbbiakban is a modellkedésből szeretne megélni, valamint színésznő édesanyja hivatása is inspirálja. Egyik példaképe Kate Moss, akivel kapcsolatban így nyilatkozott: "Kate Moss 15 éves korában kezdett modellkedni, és az jó ideje volt - szóval nem vagyok túl fiatal. Ha van egy jó ügynökség, és emberek, akik vigyáznak rád, akkor ez a szakma tökéletes" – vélekedik Thylane, aki ma is gyönyörű. 

Milano @dolcegabbana tomorrow so happy

Thylane blondeau (@thylaneblondeau) által közzétett fénykép,

 Még több képet itt láthatsz róla.