Heti trendjelentés - Ilyen ronda cicivillantást még nem láttunk

Emma Watson vörös szőnyeg Meryl Streep villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét nagy durranása a Brit Awards volt, de egyéb vörös szőnyeges eseményeket is tartottak, és ahogy az lenni szokott, furcsa és botrányos ruhákból ezúttal sem volt hiány. Mutatjuk is a részleteket!

Combvillantás modellmódra

Egy jótékonysági gálán villantott combokat Karlie Kloss és Doutzen Kroes. Egyébként egyikük ruhája sem volt igazán szép: Karlie-é túlkombinált, Doutzennél pedig ez az erőltetett combkivágás és a szeméremdombig nyúló cipzár sem kelt túlságosan stílusos hatást.

Karlie Kloss és Doutzen Kroes Forrás: AFP

Kinek a lába villan dögösebben?

Színkavalkád

A brit modell, Yasmin Le Bon nagy meglepetést okozott, amikor narancssárga harisnyában, rikító lila szőrmével a vállán lépett a vörös szőnyegre. De Meryl Streeptől is láttunk már sokkal jobbat, mint ezt a rózsaszín, narancssárga, bordó színekből összeállított ruhát.

Yasmin Le Bon és Meryl Streep Forrás: AFP,Northfoto

Ki hibázott nagyobbat?

Túlkombinált ruhaköltemények

A X-Akták egykori sztárja, Gillian Anderson a Viceroy's House című film londoni premierjén viselte ezt a ruhát, ami nem lett igazán jól kitalálva. Emma Watson pedig a Szépség és a Szörnyeteg párizsi premierjén viselte ezt a meglehetősen túlkombinált ruhát. A kevesebb több lett volna.

Gillian Anderson és Emma Watson Forrás: Northfoto

Ki tévedett nagyobbat?

A hét cicivillantása

A magamutogatás nagymestere ezúttal is nagyot alakított. Szokása szerint áttetsző ruhát választott, ami alá egy nagy bugyit vett, a melleire pedig két egyáltalán nem láthatatlan bimbótapaszt helyezett. Rendeltetésszerűen a bimbótapasz a diszkrét elfedésről szól, ezzel pedig éppen az ellenkezőjét érte el. Az összhatás nagyon közönséges lett, ennél talán még a bimbóvillantás is jobb, vagy ha egy fekete melltartót vesz alá.

Lady Victoria Hervey Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.