A hét nagy durranása a Brit Awards volt, de egyéb vörös szőnyeges eseményeket is tartottak, és ahogy az lenni szokott, furcsa és botrányos ruhákból ezúttal sem volt hiány. Mutatjuk is a részleteket!

Combvillantás modellmódra 

Egy jótékonysági gálán villantott combokat Karlie Kloss és Doutzen Kroes. Egyébként egyikük ruhája sem volt igazán szép: Karlie-é túlkombinált, Doutzennél pedig ez az erőltetett combkivágás és a szeméremdombig nyúló cipzár sem kelt túlságosan stílusos hatást. 

Karlie Kloss és Doutzen KroesForrás: AFP

 

Színkavalkád 

A brit modell, Yasmin Le Bon nagy meglepetést okozott, amikor narancssárga harisnyában, rikító lila szőrmével a vállán lépett a vörös szőnyegre. De Meryl Streeptől is láttunk már sokkal jobbat, mint ezt a rózsaszín, narancssárga, bordó színekből összeállított ruhát. 

Yasmin Le Bon és Meryl StreepForrás: AFP,Northfoto

 

Túlkombinált ruhaköltemények 

A X-Akták egykori sztárja, Gillian Anderson a Viceroy's House című film londoni premierjén viselte ezt a ruhát, ami nem lett igazán jól kitalálva. Emma Watson pedig a Szépség és a Szörnyeteg párizsi premierjén viselte ezt a meglehetősen túlkombinált ruhát. A kevesebb több lett volna. 

Gillian Anderson és Emma WatsonForrás: Northfoto

 

A hét cicivillantása 

A magamutogatás nagymestere ezúttal is nagyot alakított. Szokása szerint áttetsző ruhát választott, ami alá egy nagy bugyit vett, a melleire pedig két egyáltalán nem láthatatlan bimbótapaszt helyezett. Rendeltetésszerűen a bimbótapasz a diszkrét elfedésről szól, ezzel pedig éppen az ellenkezőjét érte el.  Az összhatás nagyon közönséges lett, ennél talán még a bimbóvillantás is jobb, vagy ha egy fekete melltartót vesz alá. 

Lady Victoria HerveyForrás: Northfoto