Heti trendjelentés - Ilyen ronda cicivillantást még nem láttunk

Emma Watson vörös szőnyeg Meryl Streep villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét nagy durranása a Brit Awards volt, de egyéb vörös szőnyeges eseményeket is tartottak, és ahogy az lenni szokott, furcsa és botrányos ruhákból ezúttal sem volt hiány. Mutatjuk is a részleteket!

Combvillantás modellmódra

Egy jótékonysági gálán villantott combokat Karlie Kloss és Doutzen Kroes. Egyébként egyikük ruhája sem volt igazán szép: Karlie-é túlkombinált, Doutzennél pedig ez az erőltetett combkivágás és a szeméremdombig nyúló cipzár sem kelt túlságosan stílusos hatást.

Karlie Kloss és Doutzen Kroes Forrás: AFP

Kinek a lába villan dögösebben?

Színkavalkád

A brit modell, Yasmin Le Bon nagy meglepetést okozott, amikor narancssárga harisnyában, rikító lila szőrmével a vállán lépett a vörös szőnyegre. De Meryl Streeptől is láttunk már sokkal jobbat, mint ezt a rózsaszín, narancssárga, bordó színekből összeállított ruhát.

Yasmin Le Bon és Meryl Streep Forrás: AFP,Northfoto

Ki hibázott nagyobbat?

Túlkombinált ruhaköltemények

A X-Akták egykori sztárja, Gillian Anderson a Viceroy's House című film londoni premierjén viselte ezt a ruhát, ami nem lett igazán jól kitalálva. Emma Watson pedig a Szépség és a Szörnyeteg párizsi premierjén viselte ezt a meglehetősen túlkombinált ruhát. A kevesebb több lett volna.

Gillian Anderson és Emma Watson Forrás: Northfoto

Ki tévedett nagyobbat?

A hét cicivillantása

A magamutogatás nagymestere ezúttal is nagyot alakított. Szokása szerint áttetsző ruhát választott, ami alá egy nagy bugyit vett, a melleire pedig két egyáltalán nem láthatatlan bimbótapaszt helyezett. Rendeltetésszerűen a bimbótapasz a diszkrét elfedésről szól, ezzel pedig éppen az ellenkezőjét érte el. Az összhatás nagyon közönséges lett, ennél talán még a bimbóvillantás is jobb, vagy ha egy fekete melltartót vesz alá.

Lady Victoria Hervey Forrás: Northfoto
Sminkelj úgy, mint a Szex és New York sztárja, Kristin Davishttp://www.life.hu/trend/20170223-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-kristin-davis.htmlA legtöbben a szende Charlotte-ként ismerik a Szex és New York című sorozatból. A bájos színésznő, Kristin Davis szépségpraktikait 52. születésnapja alkalmából elemezzük. TrendAFPKi kapja a divat-Oscart? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20170223-ki-a-legdivatosabb-a-legjobb-noi-foszereplok-kategoriaban-oscarra-jelolt-szinesznok-kozul.htmlMinden díjátadón, ahogy az Oscar-gálán is megvannak azok a kategóriák, amelyek a legnagyobb lázban tartják a közönséget. Mint a legjobb film, a legjobb férfi és legjobb női főszereplők kategóriái. Mi most az utóbbiban jelölt színésznőkkel foglalkozunk, de nem játékuk, hanem stílusuk alapján elemezzük őket. TrendOrigoAz Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái - Képek az elmúlt 30 évből!http://www.life.hu/trend/20170222-az-oscar-galak-legszurrealisabb-ruhai-az-elmult-30-evbol.htmlHazai idő szerint hétfő hajnalban adják át a 89. Oscar-gála keretein belül a legjobb filmeseknek járó aranyszobrokat. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg inkább, miket viseltek a sztárok az elmúlt 30 évben az Oscar vörös szőnyegén. TrendAFPA világ 10 legextrémebb és legijesztőbb külsejű embere - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170220-a-vilag-legijesztobb-kulseju-emberei.htmlZombie, macska, leopárd, gyík - sokan szeretnének egészen más külsőt, mint ami megadatott nekik. Ennek érdekében pedig bármire képesek, csakhogy az eredmény sokszor igencsak félelmetes lesz. Trend--A Grammy-gála legemlékezetesebb ruhái – A cicivillantás vitte a prímethttp://www.life.hu/trend/20170213-a-grammy-dijatado-legjobb-es-legrosszabb-ruhai-2017ben.htmlVasárnap éjjel osztották ki a zeneipar legnagyobbjai között a Grammy-díjakat. De lássuk, ki mit viselt a zeneipar Oscarjának számító eseményen. TrendAFPSminktippek rohanós reggelekrehttp://www.life.hu/trend/20170215-sminktippek-rohanos-reggelekre-larion-oscartol.htmlAmikor nincs idő sokáig vacakolni, mert késésben vagy, akkor minden perc számít, de azért persze mégiscsak ki kell nézni valahogy. Fogadd meg Larion Oscar sminkmester 5 perc alatt elkészíthető sminktrükkjét, amihez mindössze 3 termékre van szükség! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.