Egy testvér elvesztése borzalmas tragédia, egy ikertestvéré pedig talán még súlyosabb, hiszen tudjuk, milyen szoros kötelék van az ikrek között. Sokan nem is gondolnák, hogy az alábbi híres emberek is egy ikerpár tagjaiként születtek, akiknek testvéreik sajnos idő előtt életüket vesztették.

Andy Garcia

Andy Garcia úgy született meg, hogy elhalt ikertestvére a vállára volt nőve. A nagyjából focilabda méretű élettelen magzatot a színész másfél éves korában távolították el, amikor Garcia már elég erős volt a beavatkozáshoz.  

Andy GarciaForrás: AFP/Angela Weiss

Elvis Presley

A legendás Elvis Presley-nek is volt egy ikertestvére, Jesse Garon Presley, aki sajnálatos módon halva született.

Elvis PresleyForrás: AFP

Jay Kay

A Jamiroquai zenekar énekesének, Jay Kay-nek is volt egy egypetéjű ikertestvére, David, aki agydaganat miatt hathetes korában életét vesztette.

JamiroquaiForrás: AFP/Felix Heyder

Heather O'Rourke

A bájos szőke kislányt, Heather O'Rourke-ot az 1982-es, Poltergeist című filmben ismerte meg a világ. Heathernek is volt egy ikerbátyja, ám a magzat még az édesanyjuk méhében elment. Egyébként sajnos Heather is túl korán hagyta itt a földi létet, 12 évesen egy orvosi hiba miatt életét vesztette.

Heather O'RourkeForrás: AFP

Diego Rivera

A híres mexikói festőnek is volt egy ikerbátyja, Carlos, aki másfél éves korában meghalt.

Diego RiveraForrás: AFP

Marlon Jackson  

Marlon Jacksonnak, Michael Jackson bátyjának is volt egy ikertestvére, Brandon. Brandon halva született, mindketten koraszülöttek voltak, és császármetszéssel segítették őket világra.

Marlon JacksonForrás: AFP/Fernando Leon
Forrás: Wikipedia
Sztárok elfeledett ikertestvérei
Hollywood legismertebb ikerpárja kétségkívül Ashley és Mary-Kate Olsen. És bár a lányok igazából kétpetéjű ikrek, mégis egészen huszonéves korukig szinte egymás tükörképei voltak. Az egykori cserfes kislányok arca azonban mára teljesen eltorzult, a sok plasztikai beavatkozás miatt a testvérek egyre kevésbé hasonlítanak egymásra. A legtöbb hollywoodi ikerpárnak azonban nem volt olyan jó marketingje, mint az Olsen lányoknak, így sok rajongó nincs is tisztában azzal, hogy imádott sztárjukból kettő is van a világon. Lássuk hát azokat a már-már elfelejtett testvéreket, akiket a híres báty vagy nővér nem nagyon mutogatott a kamerák előtt. Cikkünket itt tudod elolvasni.