Szabó Zsófiék közös otthon építésébe fognak?

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Szabó Zsófi otthon Kiss Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi sokatmondó képet tett közzé az Instagram-oldalán, a fiatal feleség nagy dologba fog párjával. Valószínűleg közös otthon építésébe vagy szépítésébe vágnak bele!

Szabó Zsófi és Kiss Zsolt a házasság után is kétlaki életet éltek, hiszen a műsorvezetőt Budapesthez kötötte a munkája, férjét viszont Nyíregyházához. Az ifjú pár ezért kénytelen volt ingázni, de mindennél jobban vágytak egy közös otthonra, ahol ténylegesen elkezdhetik közös életüket.

Közös otthont építenek? Forrás: Polyák Attila/Origo

"Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még sokáig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai" – ezt nyilatkozta korábban a híresség, és lehet, hogy erre nemsokára sor is kerül. Erről árulkodik legalábbis a Zsófi Instagram-oldalára posztolt kép. A műsorvezető persze nagyon rejtélyes maradt, nem árult el részleteket, de annyi biztos, hogy egy designstúdióból jelentkezett be, és a képhez tartozó leírás alapján meglehetősen izgatott volt.

#feelingexcited @plusdesignstudio @gfejes @kiskiszsolt

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Különleges bútorok és kiegészítők a teraszrahttp://www.life.hu/otthon/20170309-butorok-kiegeszitok-a-kertbe-teraszra-inspiravio.htmlBár az időjárás még meglehetősen csalóka, minket már az is boldogít, hogy végre magunk mögött hagytuk a februárt, és ismét elérkeztünk az év legszebb évszakához. Innen már nem nézhetünk hátra, csak előre, lassan ideje lesz hát leporolni a kerti bútorokat! OtthonOrigoEgy különleges lila árnyalat, amit Selena Gomez ihletetthttp://www.life.hu/otthon/20170308-selena-gomez-revival-albuma-utan-neveztek-el-egy-szint.htmlVégre eljött a Selena Gomez-rajongók ideje, egy festékgyártó cég ugyanis gyönyörű új árnyalatot nevezett el az énekesnőről. Mutatjuk, hogyan csempészd be a revival színt az otthonodba. Otthon--Különc és extravagáns - Less be Tommy Hilfiger elképesztő luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20170306-tommy-hilfiger-kulonc-floridai-villaja.htmlA neves divattervező, Tommy Hilfiger megválna meglehetősen extravagáns floridai luxusvillájától. Az ingatlan 27,5 millió dollárért, azaz nagyjából 7,9 milliárd forintért van jelenleg a piacon. Otthon--A hónap színe: az üde pasztellsárgahttp://www.life.hu/otthon/20170306-marcius-honap-szine-a-lakberendezesben-a-pasztellsarga.htmlKora reggel az ablakon keresztül selymesen beszűrődő napsugarak halvány színe – ez a pasztellsárga, ami tökéletesen átadja a nyiladozó természet, az üde tavasz érzését. Nem is választhattunk volna megfelelőbb árnyalatot március hónap színének. Otthon--Korda Gyurinak és Balázs Klárinak elege van a felújításbólhttp://www.life.hu/otthon/20170307-korda-gyurinak-es-balazs-klarinak-elege-van-felujitasbol.htmlKorda Gyuri és Balázs Klári kiköltözött a fényűző Velencei-tó mellett található, kacsalábon forgó palotájukból, és megkezdték a felújítást a budapesti Korda-villában, hogy ott folytassák az életüket. Nem sikerült azonban jó brigádot választani, sok a bosszúság a munkálatok miatt, és Korda Gyuriéknak már elegük van. OtthonOrigoA milliárdosok nyári játszótere a Hawaii-szigetekenhttp://www.life.hu/otthon/20170302-kohanaiki-luxusklub-a-milliomosoknak-a-hawaii-szigeteken.htmlA Hawaii-szigetekre évente átlagosan nyolcmillió turista látogat el, közülük azonban csak maximum néhány százan lehetnek, akik nyaralásukat a Kohanaiki nevezetű luxusklubban töltik. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.