Szabó Zsófi sokatmondó képet tett közzé az Instagram-oldalán, a fiatal feleség nagy dologba fog párjával. Valószínűleg közös otthon építésébe vagy szépítésébe vágnak bele!

Szabó Zsófi és Kiss Zsolt a házasság után is kétlaki életet éltek, hiszen a műsorvezetőt Budapesthez kötötte a munkája, férjét viszont Nyíregyházához. Az ifjú pár ezért kénytelen volt ingázni, de mindennél jobban vágytak egy közös otthonra, ahol ténylegesen elkezdhetik közös életüket. 

Közös otthont építenek?Forrás: Polyák Attila/Origo

"Vágyunk rá, hogy ezt a kétlaki életet fel tudjuk számolni, és reméljük, hogy idén ez sikerül is. Egyikünk sem akarja feladni az életét, én szeretnék még sokáig az RTL Klubnál dolgozni, Zsoltinak pedig Nyíregyházán van a vállalkozása, ott élnek a lovai" – ezt nyilatkozta korábban a híresség, és lehet, hogy erre nemsokára sor is kerül. Erről árulkodik legalábbis a Zsófi Instagram-oldalára posztolt kép. A műsorvezető persze nagyon rejtélyes maradt, nem árult el részleteket, de annyi biztos, hogy egy designstúdióból jelentkezett be, és a képhez tartozó leírás alapján meglehetősen izgatott volt.

#feelingexcited @plusdesignstudio @gfejes @kiskiszsolt

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,