Istenes Bence cuki fotót posztolt a családjáról

Forrás: Instagram -
Csobot Adél Istenes Bence Nátán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence hosszú idő után végre fellélegezhet, véget értek az igazán komoly megpróbáltatások, és ismét a családjával lehet. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Istenes Bence vlogot indít, amelyben a németországi kalandjairól tudosít. Mesél a nehézségekről, a lelki vívódásokról és a sikerrel teli pillanatairól is. Ám az mindenképpen kiderült már a vlog promóvideójából is, hogy legrosszabbul a családja hiányát viseli.

A viharfelhők azonban távozni látszanak, hiszen végre újra együtt lehet a szerelmével, Adéllal, és természetesen a kisfiukkal, Nátánnal. Ettől a műsorvezető azonnal kivirult, és gyorsan mutatott is néhány fotót a család meghitt pillanatairól.

Kezdődhetnek a Istenesék németországi kalandjai, amit már a tavalyi évben elterveztek, és úgy tűnik, eddig minden menetrend szerint halad.

imadom az ilyen reggeleket ❤❤❤ #morning #family #mylove #myson #love #germany #sunrise

Istenes Bence (@istenesbence) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.