Istenes Bence videóban mesél a németországi életéről

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Csobot Adél műsorvezető Istenes Bence Németország karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence elkezdte új életét Németországban, de hiába a nyelvi és a szakmai tudás, a sztár így is olykor nehézségekbe ütközik. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Istenes Bence egy exkluzív interjú keretein belül már tavaly bevallotta, hogy Németországba szeretne költözni a családjával. Ezt követően minden a tervek szerint haladt, és 2017 év elején már Kölnből láthattunk fotót a szorgoskodó Bencéről.

Istenes Bence őszintén mesélt a kinti életéről Fotó: Polyák Attila - Origo

A híres műsorvezető azonban időnként nehézségekbe ütközik, hiszen hiába vagyunk Európán belül, mégiscsak egy másik országban kell helyt állnia egyedül. Külföldön élni a család nélkül nagyon nehéz dolog, ami nyilvánvalóan megterheli lelkileg a fiatal édesapát.

Most viszont elkészült az Istenes Vlog promóvideója, amelyből kiderül, hogy nagyjából milyen témákban várhatunk bejelentkezéseket a sztártól, és meg kell hagyni, igazán izgalmasnak ígérkezik. Őszinte vallomások, pozitív pillanatok, dühkirohanások és romantikus képkockákat is rögzített.

Megyeri Csilla szerint provokálni kellett volna Hujber Ferit http://www.life.hu/sztarok/20170315-megyeri-csilla-provokalta-volna-hujber-ferit.htmlA nemrég híressé vált műsorvezető elmesélte, hogy szerinte hogyan kellett volna kezelni a Mokkában történt Hujber Feri-féle magánprodukciót. TV + SztárokOrigoMajka megható búcsút vett a TV2 adása közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170315-majka-meghatoan-bucsuzott-a-stab-egyik-dolgozojatol.htmlMindenkit váratlanul ért a hír, mikor Majka az 50 milliós játszma adásának kellős közepén állt neki búcsúzkodni a kollégájától. TV + SztárokOrigoAmber Rose mellei Instagramon tesztelik a gravitációthttp://www.life.hu/sztarok/20170315-amber-rose-mellei-csak-ugy-lebegnek.htmlA dúskeblű celebdíva különös videót tett közzé közösségi oldalán. A főszerepet ezúttal is a kebleire osztotta. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka nem tud kávét főzni: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170315-hosszu-katinka-elismerte-hogy-nem-tud-kavet-fozni.htmlNem lehet mindenki mindenben egyformán jó. Most megtudtuk, hogy mi Hosszú Katinka gyengesége, amiben még fejlődésre szorul. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa elárulta, miért "távozott" a Mokkábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170315-demcsak-zsuzsa-ezert-tavozott-a-mokkabol.htmlSokaknak feltűnt, hogy Demcsák Zsuzsa egy ideje eltűnt a képernyőkről, már nem ő vezeti a TV2 reggeli műsorát, a Mokkát. Most az is kiderült, miért. TV + SztárokOrigoIttas vezetésért csukták le Laurence Fishburne lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20170315-laurence-fishburne-lanyat-ittas-vezetesert-kaptak-el.htmlA Mátrix sztárjának már egyébként is főhet a feje a lánya miatt, hiszen nem csak ittasan vezet, hanem a pornózást sem veti meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.