A sztárokra hasonlító állatokról korábban már mutattunk egy gyűjtést, most pedig a híres emberek gyerkőc ikertornyaié a főszerep. Van, akinek kifejezetten jól áll a hasonlóság, de olyan is akad, aki remélhetőleg később kinövi majd a dolgot. 

Az Arlo-Blue nevű kisfiú alig volt néhány hetes, mikor anyukája észrevette a hasonlóságot gyerkőce és a sztárszakács, Gordon Ramsay között. Az anyuka rögtön posztolta is a csemetéje képét a Twitterre egy, a sztárszakácsnak szóló vicces kiírással: "Nem jártál véletlenül Walesben bármi okból kifolyólag nagyjából 10 hónappal ezelőtt?" Ramsay pedig válaszolt is a tweetre: "Igen, körülbelül 11 hónapja."

Az anyuka rögtön posztolta is a csemetéje képét a TwitterreForrás: twitter.com/Claire8ball, AFP

Egy kétéves kislány Ed Sheeran angol énekes kiköpött hasonmása. Csak reménykedni tudunk benne, hogy a gyerkőc idővel kinövi ezt a nem feltétlenül előnyös tulajdonságát.

A kétéves kislány, aki Ed Sheeran angol énekes kiköpött hasonmásaForrás: twitter.com/Tom Davies, AFP

A Danny Devito-hasonmás kisfiú képét is a büszke mama, Shannon Bihamta oszotta meg Redditen, aki azt is elmesélte, hogy a kép nagyjából 1,5 évvel ezelőtt készült, és csak akkor tűnt fel neki a meglepő hasonlóság, mikor a közelmúltban a keze ügyébe került.

Danny Devito hasonmás kisfiú képét is a büszke mama osztotta megForrás: reddit.com/pangitlee, AFP

A szülők halloween alkalmából öltöztették be 10 hónapos fiúkat a Modern család egyik karakterének, Cameronnak. Tény, hogy nem volt nehéz dolguk, mert a kisfiú tényleg hasonlít a színész Eric Stonestreetre.

A kisfiú tényleg hasonlít Eric StonestreetreForrás: twitter.com/mckellm8, AFP

Isabelle Kaplan eredetileg csak azért osztotta meg két és fél hónapos kislányáról ezt a képet, hogy megmutassa ismerőseinek, gyerkőce milyen dús hajjal született. Aztán a fotó saját életre kelt, mivel az emberek észrevették, hogy a kislány Jamie Oliver ikertornya.

A kislány Jamie Oliver ikertornyaForrás: David Kaplan, AFP