Néhány recept, melyekkel még álmodban is fogyni fogsz

ital fogyás egészség alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél fogyni, de nincs mindig időd edzeni járni? A munkád miatt az étrended összeállítása is néha nehéségekbe ütközik? Akkor ezeket az italrecepteket neked találták ki!

A következő összeállításunkban olyan recepteket mutatunk nektek, amelyek házilag is elkészíthetőek, nem igényelnek nagyon különleges hozzávalókat, és segítenek abban, hogy formába hozd magad a strandszezonra. Érdemes őket lefekvés előtt fogyasztani, ha még álmodban is szeretnél zsírt égetni. Emellett hidratálják, vitalizálják az ember szervezetét, plusz energiát kölcsönözve ezzel a fogyasztónak.

Uborkás fogyasztóital, a hasi zsír ellensége

  • 1 db kígyóuborka
  • 1 csokor petrezselyem vagy koriander
  • 1 citrom
  • 1 evőkanál reszelt gyömbér
  • 1 evőkanál aloe vera
  • 0,5 liter víz
Uborkás smoothie Forrás: Thinkstock

Az összetevőket egy turmixgép vagy botmixer segítségével pépesítsd össze. Addig dolgozz vele, amíg egy csomómentes zöld színű folyadék nem lesz belőle.

Citromos energiaital

  • 5 db citrom
  • 1 liter szódavíz
  • mentalevél (ízlés szerint)
Citromos energiaital Forrás: Thinkstock

Amilyen egyszerű, annyira nagyszerű. Nyomkodjuk ki a citrom levét, tördeljük, pépesítsük össze a gyümölcs húsát és a mentaleveleket is, majd öntsük fel vízzel. Ez a két összetevő számos jótékony hatást gyakorol a szervezetünkre.

Ínyencek itala

  • 1 liter szódavíz
  • 3 db kígyóuborka
  • 1 db nagy kaliforniai paprika
  • 1 db lime
  • 3 db citrom
  • menta vagy tárkonylevelek ( ízlés szerint )
Kaliforniai paprikás-kígyóuborkás turmix Forrás: Thinkstock

Szeleteld fel az ubrokákat és a kaliforniai paprikát. Egy edénybe nyomkodd bele a citrom és a lime levét, majd add hozzá a menta/ tárkonyleveleket. Ezeket szintén kicsit nyomogasd össze, majd szórd bele a paprika és az uborka csíkokat is. Ezt követően öntsd fel szódavízzel.

Minden ital esetében érdemes várni kb. 30 percet, hogy a hozzávalók kioldódjanak a folyadékban. Egyrészt így sokkal finomabb, másrészt így tudjuk a vitaminokat, ásványianyagokat, antioxidánsokat és más fontos anyagokat a szervezetünkbe juttatni - írta meg a BrightSide.

A mozgás 5 jótékony hatása, ami miatt biztosan felállsz a karosszékbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170404-a-mozgas-jotekony-hatasai.htmlMég mindig nem tudod rávenni magad, hogy legalább hetente kétszer alaposan átmozgasd a testedet? Ha a következőket elolvasod, biztos nem fogsz többé nemet mondani a sportolásra, hiszen a javadat szolgálja, ráadásul sokkal több dologban is, mint gondolnád. Ez Zsír!ThinkstockElle Flower profi szinten űzi a twerkelést - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170405-elle-flower-profi-twerkelo.htmlA twerkelés azaz a fenékrázás ma már a modern táncok közé tartozik, és nagyon sokan gyakorolják a dögös testmozgást. Elle Flower az egyik legkiemelkedőbb twerkelő, aki úgy felfejlesztette tudását, hogy már oktatja is a táncot. Ez Zsír!--Az exférje sokkot kapott, amikor meglátta a 136 kilót fogyott Mama June testéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170405-mama-june-136-kilot-fogyott-az-exferje-sokkot-kapott.htmlTöbb mint 200 kilót nyomott Mama June, az amerikai valóságshow-sztár, de úgy döntött, életmódot vált. Eddig 136 kilótól szabadult meg, és rengeteg műtéten esett át. A volt férje sokkot kapott, amikor meglátta a végeredményt. Ez Zsír!OrigoBrutálisan vékony combokat villantott Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170404-vekony-combot-villantott-gaspar-evelin.htmlLassan teljesen elfogy? Ez Zsír!OrigoElképesztően sokat fogyott a fiatal lány: Fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20170404-ra-sem-lehet-ismerni-az-egykor-kover-lanyra.html12 hónap alatt fogyott 90 kilót egy fiatal egyetemista lány. Elmondása szerint teljesen megváltozott az élete. Ez Zsír!OrigoA meztelenkedés a pozitív testkép kulcsa?http://www.life.hu/ez-zsir/20170331-boldogabbak-akik-tobbet-meztelenkednek.htmlA pozitív testkép egy újfajta megközelítését hozta egy nemrégiben készített felmérés, ami a nudizmus és az egészséges önkép kapcsolatát vizsgálta. Mutatjuk is az eredményeket! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.