Julia Roberts rengeteg remek filmben játszott, és alig várja, hogy mindet megmutassa gyerekeinek. Ők ugyan még túl kicsik hozzá, de a színésznő biztos benne, hogy hamarosan rendezhetnek egy maratont.

Háromgyermekes anyukaként Julia Robertsnek nagyon fontos a gyermekei véleménye, ezért is várja már tűkön ülve, hogy megmutathassa nekik a filmjeit. Egyelőre még túl kicsik ahhoz, hogy rendezzenek egy maratont a mama híres alakításaiból, de ami késik, nem múlik. Julia Roberts pedig addig is izgulhat, hogy mit mondanak majd a filmekről a gyerkőcök, mert nincsenek nála fontosabb személyek a színésznő életében.

Julia Roberts alig várja, hogy a gyerekei lássák a filmjeitForrás: AFP/Dave Kotinsky

"Szeretek szülő lenni. Szeretem, amikor könnyű, és akkor is, amikor kihívást jelent. Szeretem, hogy lefeküdhetek fél kilenckor. A hétvégék, a karácsonyi ünnepek, a vakációk mind újra értelmet nyernek és tele vannak örömmel" - áradozott Julia a szülőségről, majd hozzátette, szeretne egyszer egy maratont rendezni nekik a filmjeiből, de még nincs itt az ideje. Henry fia még csak 9 éves, Hazel és Phinnaeus pedig 12. Néhány év múlva biztosan megtörténik, amit alig várok. Nagyon várom például azt, hogy a lányom lássa az Álljon meg a nászmenet! című filmemet" - idézi Julia Robertset a Just Jared.