Megszólalt a 10 éve eltűnt Madeleine McCann dadája: elmondta, mi történt azon az éjszakán

Forrás: Origo -
dada Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén lesz 10 éve, hogy Madeleine McCann eltűnt egy portugál nyaralóból. Szülei azóta sem adták fel a keresést, bár eddig semmilyen nyom nem vezetett eredményre. Most először megszólalt a kislány dadája is arról a végzetes éjszakáról, ő is ott volt ugyanis akkor, amikor Maddie eltűnt.

Madeleine McCann lassan 10 év tűnt el egy portugál nyaralóból, szülei azóta próbálnak a nyomára bukkanni, eddig sikertelenül. Egyes nyomozók szerint még nem szabad feladni a reményt, mert biztosan életben van a kislány, mások szerint azonban jobb lenne, ha a szülők elengednék őt. Garry és Kate azonban nem hajlandó feladni, továbbra is kutatnak lányuk után és igyekeznek elfelejteni azt a szörnyű éjszakát, amikor hiába keresték.

Madeleine McCann dadája először szólalt meg Forrás: Origo
Így reagált az apa, mikor megtudta, hogy öt lány után végre kisfia születetthttp://www.life.hu/csalad/20170417-igy-reagalt-az-apa-mikor-megtudta-hogy-ot-lany-utan-vegre-kisfia-szuletett.htmlMinden szülő számára felejthetetlen pillanat, amikor gyereke születik. Az azonban minden bizonnyal felülmúlhatatlan érzés, amikor öt kislány után végre megérkezik a várva várt kisfiú. CsaládThinkstockNégyszeres nagybácsi lett VV Milohttp://www.life.hu/csalad/20170417-negyszeres-nagybacsi-lett-vv-milo-gyukin-milovan.htmlRégen hallottunk már Milóról, a Való Világ 3 győzteséről. Most azonban tudatta a világgal, hogy mennyire boldog. CsaládOrigoGyönyörű családi képet osztott meg Majkahttp://www.life.hu/csalad/20170416-gyonyoru-csaladi-kepet-osztott-meg-majka-az-instagramjan.htmlHol Dundika, hol Majka nem bírja megállni, hogy tegyen ki a közösségi oldalra egy-egy überédes fotót a családról. CsaládOrigoHorrorisztikus nyuszis jelmezekhttp://www.life.hu/csalad/20170416-nyuszis-jelmezek-amik-ijesztoek.htmlKinek ne lenne olyan gyerekkori képe, ahol a plázamikulás ölében ül, vagy ahogy megszeppenve áll egy csálé műszakállas, télapónak öltözött ismeretlen mellett? Ha körülnézel, nálatok is akad ilyen. Család--Így néz ki a mindenórás kismama, Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170416-igy-nez-ki-a-mindenoras-kismama-horvath-eva.htmlA 38 éves Horváth Éva, amióta elárulta, babát vár, nagyon szívesen tölt fel magáról fotókat a közösségi oldalára. Nem is csoda: egyrészt nagyon örül, hogy édesanya lesz, másrészt káprázatosan néz ki. CsaládOrigoIntim képet osztott meg Pink – Mindenki a melléről beszélhttp://www.life.hu/csalad/20170415-intim-kepet-osztott-meg-pink-mindenki-a-melleirol-beszel.htmlA híres énekesnő szívesen posztol a családjáról, az ennyire intim fotókhoz azonban még a legelvetemültebb rajongók sincsenek hozzászokva. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.