Jennifer Garner megvárta, míg Ben Affleck felépül, aztán beadta a válókeresetet

válás Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Garner és Ben Affleck már egy ideje nem alkotnak egy párt, de a hivatalos válást még csak most indítványozták. Vajon miért? 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, a házasok kapcsolata már nagyon régen megromlott, és egy ideje már nem is élnek együtt. Az utóbbi időben azonban arról is olvashattunk, hogy a megcsalt feleség megbocsátott férjének, és ezért nem láthatták őket a bíróságon. Az igazság azonban nem a boldog befejezés. Jen kibékíthetetlen, és nem tudja feldolgozni, hogy gyerekei apja éppen a dadával bújt ágyba... De vajon akkor miért várt eddig a válással?

Ben Affleck Forrás: AFP/Robyn Beck

Természetesen nem arra vártak, hogy a megcsalás után majd újból egymásra találnak, egyszerűen csak Jennifer nagyvonalúságáról van szó, aki nem akarta túlterhelni egykori szerelmét.

Ben Affleck ugyanis

a történtek után elvonókúrára ment,

hogy kezeltesse az alkoholfüggőségét. A színésznő pedig úgy döntött, nem válnak, amíg a sztárapuka fel nem épül – írta meg a Daily Mail.

Csalfa sztárok! 5 híresség, akik összejöttek a bébiszitterrel

Nem is gondolnád, kik azok a hírességek, akik nem bírtak magukkal és féktelen vágyaikkal. Íme azok a sztárok, akik a dadusra buknak.

Kiderült, Gáspár Győző az agyából él! http://www.life.hu/sztarok/20170420-tanacsadoi-munkabol-el-gaspar-gyozo.htmlA kétgyermekes édesapa végre elárulta miből él! Erre a kérdésre már sokan, régóta keresik a választ. TV + SztárokOrigoCserháti Tamara csodálatos menyasszony volt: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170420-ilyen-szep-menyasszony-volt-cserhati-tamara.htmlVégre nyilvánosságra kerültek a magyar szépségkirálynő esküvői képei. Tamara ragyogóan szép volt a nagy napon.TV + SztárokOrigoA várandós Szinetár Dóra nem vállal be nagy koncertekethttp://www.life.hu/sztarok/20170420-a-varandos-szinetar-dora-lemondta-a-koncertjet.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, első közös gyermekét várja Szinetár Dóra és Makranczi Zalán. Korábban a színésznő már átadta az egyik szerepét, most azonban újabb lemondásra kényszerült.TV + Sztárok--Hajdú Péter megmentette egy barátja életéthttp://www.life.hu/sztarok/20170420-hajdu-peter-megmentette-a-baratja-eletet.htmlHajdú Péter barátja ma már talán nem is élne, ha a műsorvezető nem ismeri fel egyből a problémát. Csupán néhány percen múlt Csaba élete, de szerencséjére megmenekült. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoOszter Sándor felesége, Failoni Donatella ittasan balesetet okozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170420-oszter-sandor-felesege-ittasan-balesetet-okozott.htmlÁllítólag ahogy korábban Oszter Sándor, úgy most a felesége okozott balesetet alkoholos befolyásoltság alatt. Csak egy pohár bort ivott, mielőtt autóba szállt, de ez elég volt ahhoz, hogy bevonják a jogosítványát. TV + Sztárok--Rihanna nem találta a Coachella fesztivál kijáratáthttp://www.life.hu/sztarok/20170419-rihanna-nem-jutott-ki-a-coachella-fesztivalrol.htmlRihanna kétségbeesetten keringett a Coachella fesztiválon a kijáratot keresve, de hiába kérdezett meg minden szembejövőt, senki nem segített rajta. Egyedül kellett megoldania ezt a feladatot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.