Jennifer Garner és Ben Affleck már egy ideje nem alkotnak egy párt, de a hivatalos válást még csak most indítványozták. Vajon miért? 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, a házasok kapcsolata már nagyon régen megromlott, és egy ideje már nem is élnek együtt. Az utóbbi időben azonban arról is olvashattunk, hogy a megcsalt feleség megbocsátott férjének, és ezért nem láthatták őket a bíróságon. Az igazság azonban nem a boldog befejezés. Jen kibékíthetetlen, és nem tudja feldolgozni, hogy gyerekei apja éppen a dadával bújt ágyba... De vajon akkor miért várt eddig a válással?

Ben AffleckForrás: AFP/Robyn Beck

Természetesen nem arra vártak, hogy a megcsalás után majd újból egymásra találnak, egyszerűen csak Jennifer nagyvonalúságáról van szó, aki nem akarta túlterhelni egykori szerelmét.

Ben Affleck ugyanis a történtek után elvonókúrára ment, hogy kezeltesse az alkoholfüggőségét. A színésznő pedig úgy döntött, nem válnak, amíg a sztárapuka fel nem épül – írta meg a Daily Mail.

Csalfa sztárok! 5 híresség, akik összejöttek a bébiszitterrel
Nem is gondolnád, kik azok a hírességek, akik nem bírtak magukkal és féktelen vágyaikkal. Íme azok a sztárok, akik a dadusra buknak.