Oszter Sándor visszaköltözött 750 milliós kastélyába

Forrás: Youtube -
kastély Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor évekkel ezelőtt majdnem elveszítette 750 milliót érő kastélyát. Végül meg tudta menteni annak ellenére, hogy csak 30 ezer forint a jövedelme. Most feleségével együtt visszaköltöztek a hatalmas palotába.

Oszter Sándor feleségével együtt visszaköltözött a diósjenői vadászkastélyba, amelyet évekkel ezelőtt majdnem elveszítettek. Akkor 750 millióért hirdette meg a színész az interneten a birtokot, mivel nehezükre esett fenntartani, egy 80 milliós banki hitel miatt majdnem el is árverezték a házaspár feje fölül, de sikerült megmenteniük. A birtokhoz tartozik medence, állattelep és egy 30 hektáros erdő is.

Oszter Sándor visszaköltözött kastélyába a feleségével Forrás: Youtube

Épp most rendeztük be a diósjenői házunkat, ez lesz az állandó lakhelyünk, nagyon szép lett.

mondta a Borsnakjogosítványát nemrég vették el ittas vezetés miatt"A budapesti házat eladtuk. Sok volt ez már nekünk. Nem vagyunk fiatalok, nem vagyunk gazdagok annak ellenére, hogy sokan ezt állítják. Nem tudunk három házat eltartani, ez van"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.