Oszter Sándor évekkel ezelőtt majdnem elveszítette 750 milliót érő kastélyát. Végül meg tudta menteni annak ellenére, hogy csak 30 ezer forint a jövedelme. Most feleségével együtt visszaköltöztek a hatalmas palotába.

Oszter Sándor feleségével együtt visszaköltözött a diósjenői vadászkastélyba, amelyet évekkel ezelőtt majdnem elveszítettek. Akkor 750 millióért hirdette meg a színész az interneten a birtokot, mivel nehezükre esett fenntartani, egy 80 milliós banki hitel miatt majdnem el is árverezték a házaspár feje fölül, de sikerült megmenteniük. A birtokhoz tartozik medence, állattelep és egy 30 hektáros erdő is.

Oszter Sándor visszaköltözött kastélyába a feleségévelForrás: Youtube

Épp most rendeztük be a diósjenői házunkat, ez lesz az állandó lakhelyünk, nagyon szép lett. Egy hete reggel hattól este tízig dolgoztunk, mindent a helyére kellett tenni. A bútorokat kicseréltük, ami szép volt Budapesten, azt lehoztuk" – mondta a Borsnak Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella, akinek jogosítványát nemrég vették el ittas vezetés miatt. A lap arra is rákérdezett, miből telt az új bútorokra, ha Oszter Sándor néhány hónapja azt vallotta, hogy 30 ezer forint a jövedelme. "A budapesti házat eladtuk. Sok volt ez már nekünk. Nem vagyunk fiatalok, nem vagyunk gazdagok annak ellenére, hogy sokan ezt állítják. Nem tudunk három házat eltartani, ez van" – mondta a zongoraművész.