Ez azért nem semmi! A sztáranyuka nevét két dolog miatt nem felejtük el: egyrészt mert Kanye West párja, másrészt a tökéletesen kör alakú, rajzolt feneke miatt. Ám most kiderült, hogy a popóideál csak illúzió!

Friss fotók kerültek napvilágra Kim Kardashian legendás hátsójáról. A korrekciók nélkül nyilvánosságra hozott képeken azonban korántsem az a makulátlan tökély tárul az emberek szeme elé, amihez eddig hozzászoktak. 

A valóságban nem pont így fest a sztár hátsójaForrás: giphy

Kim popója egészen konkrétan hemzseg a narancsbőrtől, amivel nincs is semmi baj, hiszen egyikőnk sem tökéletes, de a Kardashian família szexi sztárja mindig is a hátsójával vett le mindenkit a lábáról. 

Nem is kevés pénzt költött arra, hogy úgy nézzen ki, ahogy azt a követői elvárják tőle, de most az is kiderült, hogy retusálás nélkül semmivel sem fest jobban, mint bármelyik átlagos nő Budapest utcáin.

A sztárról készült friss fotókat itt tudod megtekinteni

Felhívás! Keressük Kim Kardashian hasonmását
A mai nappal meghirdetjük A Nagy Kim Kardashian hasonmásversenyt! Ha te is hasonlítasz az örmény származású amerikai televíziós személyiségre, aki darázsderekáról, hatalmas tomporáról és szuperszexi dekoltázsáról vált híressé, és akit néhány évvel ezelőtt a világ legszebb fenekű nőjének választottak, ne habozz!