Kim Kardashian átverte a követőit - Nem is tökéletes a feneke!

átverés Kim Kardashian fenék felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez azért nem semmi! A sztáranyuka nevét két dolog miatt nem felejtük el: egyrészt mert Kanye West párja, másrészt a tökéletesen kör alakú, rajzolt feneke miatt. Ám most kiderült, hogy a popóideál csak illúzió!

Friss fotók kerültek napvilágra Kim Kardashian legendás hátsójáról. A korrekciók nélkül nyilvánosságra hozott képeken azonban korántsem az a makulátlan tökély tárul az emberek szeme elé, amihez eddig hozzászoktak.

A valóságban nem pont így fest a sztár hátsója Forrás: giphy

Kim popója egészen konkrétan

hemzseg a narancsbőrtől,

amivel nincs is semmi baj, hiszen egyikőnk sem tökéletes, de a Kardashian família szexi sztárja mindig is a hátsójával vett le mindenkit a lábáról.

Nem is kevés pénzt költött arra, hogy úgy nézzen ki, ahogy azt a követői elvárják tőle, de most az is kiderült, hogy retusálás nélkül semmivel sem fest jobban, mint bármelyik átlagos nő Budapest utcáin.

A sztárról készült friss fotókat itt tudod megtekinteni.

Felhívás! Keressük Kim Kardashian hasonmását

A mai nappal meghirdetjük A Nagy Kim Kardashian hasonmásversenyt! Ha te is hasonlítasz az örmény származású amerikai televíziós személyiségre, aki darázsderekáról, hatalmas tomporáról és szuperszexi dekoltázsáról vált híressé, és akit néhány évvel ezelőtt a világ legszebb fenekű nőjének választottak, ne habozz!

Mennyit költ egy nő szépségápolásra? Nem fogod elhinni!http://www.life.hu/trend/20170418-mennyit-kolt-egy-no-szepsegapolasra-most-kiderul.htmlMeglepő felmérés látott napvilágot, a SkinStore ugyanis az amerikai nők szépségápolási szokásait vizsgálta, pontosabban azt, hogy mennyi pénzt adnak ki különböző kozmetikumokra. Ebből kiderült, hogy egy átlagos amerikai nő körülbelül 90 millió forintot is elkölthet szépségápolási termékekre életében, ami félelmetesen nagy összeg. Trend--Brandont csúnyának tartották a barátnőjéhez: teljesen átalakult - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170427-brandont-csunyanak-tartottak-baratnojehez.htmlNem tartották elég jónak a barátnőjéhez Brandont, aki elhatározta, mindenkinek megmutatja, igenis összeillenek. Egy átváltoztatós műsorba jelentkezett, ahol aztán valóságos herceggé varázsolták, de a meglepetések sora itt még nem ért véget... TrendOrigoAz elmúlt 50 év alatt 3 mérettel nőtt az átlagos mellhttp://www.life.hu/trend/20170427-50-ev-alatt-3-merettel-nott-az-atlagos-mell.htmlMíg néhány évtizeddel ezelőtt Jane Fonda aprócska keblei számítottak az átlagosnak, addig ma már Kim Kardashian méretei azok, amikkel a legtöbb nő büszkélkedhet - ezt állítja legalábbis egy fehérneműket gyártó cég, szerintük ugyanis 3 mérettel nőtt az átlagos kebel 50 év alatt. TrendThinkstockÁll a bál Medveczky Ilona kivillanó mellbimbója miatthttp://www.life.hu/trend/20170427-medveczky-ilona-csalodottan-nyilatkozott-kivillano-mellbimboja-miatt.htmlA Kálmán Imre Teátrum megnyitóján olyan történt Medveczky Ilonával, ami még sosem: félrecsúszott a ruhája, és kivillant a mellbimbója. TrendOrigoVarga Andris nyerte a Mr. Universal Ambassador Hungary-t: Videó!http://www.life.hu/trend/20170426-o-lett-a-mr-universal-ambassador-hungary-nyertese.htmlA Mister Universal Ambassador Hungary megtartotta első magyar férfi modell- és szépségversenyét, a nyertese a 19 éves Varga Andris lett. Trend--Extrém és sokkoló szerelések Amerika legzúzósabb fesztiváljárólhttp://www.life.hu/trend/20170424-extrem-es-sokkolo-szerelesek-amerika-legdurvabb-fesztivaljarol-a-coachellarol.htmlAmerika leghíresebb fesztiválján az elmúlt két hétvégén több százezer ember fordult meg. A celebek kedvenc partisorozata a legőrültebb arcokat vonzza. A fesztiválokon már-már klasszikusnak számító hippis outfitek helyett most az őrültebb kreációkat mutatjuk meg! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.