Rippel Ferenc megmutatta kisfiát, Herkulest - Fotó!

Forrás: Facebook/Mokka -
Rippel Ferenc Herkules
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Feri nagyon ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak gyermekét, féltve őrzi őt a kíváncsi szemek elől, de most kivételt tett. Így néz ki Herkules.

Rippel Feri nyilatkozni sem nagyon szokott gyermekéről, nem hogy együtt szerepeljen vele, de most kivételt tett. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsor mai adásában Herkulessel együtt jelenik meg az artista, és bizony róla is kiderülnek dolgok. Herkules nem rejti véka alá a családi titkokat, de annál is fontosabb, hogy végre őt is láthatjuk.

Rippel Feri kisfiával, Herkulessel szerepelt Forrás: Facebook/Mokka

Már az idejét sem tudjuk ugyanis, hogy Rippel Feri mikor mutatta meg utoljára kisfiát, aki a bemutatkozó videó alapján apukájához hasonlóan kiváló egyensúlyérzékkel rendelkezik, és még az is kiderült róla, hogy szenvedélyesen érdeklődik az anatómia iránt!

Rippel Ferenc és exe 11 embriót fagyasztottak le: még születhet közös gyermekük


Annak idején Vivien csak mesterséges megtermékenyítés útján eshetett teherbe, akkor 11 embriót le is fagyasztottak. Ha szeretne még gyermeket, akkor csak beültetéssel lehet ismét várandós, csakhogy az apa így Rippel Ferenc lenne, akivel már 3 éve nincsenek együtt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Hátborzongató gyilkosságok, amelyeket anyák és gyermekeik követtek elhttp://www.life.hu/csalad/20170502-szornyu-gyilkossagok-melyeket-anyak-es-gyermekeik-kovettek-el.htmlEgy anya legfontosabb célja, hogy megvédje a gyermekét, megóvja a világban fellelhető rossztól. Ám előfordulnak olyan szélsőséges anya-gyermek kapcsolatok, amelyek rácáfolnak erre. Ilyenkor érdemes hátralépni egyet, és megpróbálni megérteni vagy épp csak feldolgozni azt, hogy miként és miért képes egy anya a gyermekével együtt gyilkolni. CsaládThinkstockGyermekjogi jelentés: oktatás, gyermekszegénység, gyermekbántalmazáshttp://www.life.hu/csalad/20170420-gyermekjogi-jelentes-az-oktatas-a-gyermekszegenyseg-es-gyermekbantalmazas-temaban.htmlIzgalmas év volt 2016, és nagyon sokat beszéltünk a gyerekekről, foglalkoztunk az őket érintő kérdésekkel. Általában az aggodalom hangján szólaltunk meg, ha gyerekekről volt szó, ami 2016-ban főként három nagy téma köré szerveződött: oktatás, gyermekszegénység, gyermekbántalmazás. CsaládThinkstockTizedik fiával terhes egy angol nőhttp://www.life.hu/csalad/20170502-tizedik-fiaval-esett-teherbe-alexis-brett.htmlNem is tudjuk elképzelni, milyen lehet 10 férfival együtt élni. Alexis Brett erről is mesélt. CsaládThinkstockGyerekkori, apával fürdős képet alkotott újra felnőttként - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170502-gyerekkori-apaval-furdos-kepet-alkotott-ujra-felnottkent.htmlManapság egyre nagyobb divat újraalkotni a kiskori fotókat, de nem mindegyiket muszáj. A pelenkázós képeket sem kell a mai korba helyezni, ahogy a szülőkkel fürdős fotókat sem szerencsés reprodukálni. Tyler Walker mégis megtette, és senki nem tud mit kezdeni vele. CsaládOrigoLiptai Claudia azért nem akarta látni az édesapját, mert a férfi alkoholista volthttp://www.life.hu/csalad/20170502-liptai-claudia-vegre-elarulta-miert-nem-akarta-latni-az-apjat.htmlMúlt héten, egy sajtótájékoztatón beszélt először arról Liptai Claudia, hogy miért nem volt hajlandó találkozni az édesapjával az utolsó éveiben. CsaládOrigoHorváth Évának óriási a pocakja: Íme az utolsó képek a szülés előtthttp://www.life.hu/csalad/20170501-horvath-eva-mindjart-megszul.htmlHorváth Éva várandósságának pillanatait hétről-hétre végigkövethetjük az Instagram-oldalán. És a szépség még mindig posztol. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.