22 év után vált el Jaksity Kata párjától, ami nem volt egyszerű. Nemcsak az együtt töltött évek miatt volt nehéz, hanem a költözés miatt is: hátra kellett hagynia otthonát, amihez minden emlék kötötte. Most albérletben él 3 gyermekével.

Jaksity Kata és párja 22 év együttlét után döntöttek a szétválás mellett. Több mint két évtizedet rendkívül nehéz lezárni nemcsak nekik, hanem a gyermekeiknek is. Mégis muszáj volt meghozniuk ezt a döntést, amit aztán sora követtek még nehezebb és nehezebb elhatározások, mint például a költözés.

Jaksity Kata albbérletben él 3 gyerekévelFotó: Zsigmond László/Life.hu

"Küzdő típus vagyok, semmit nem adok fel egykönnyen, de ezt a csiki-csuki játékot, amit évekig folytattunk, már nem lehetett csinálni" - mondta Jaksity Kata, akinek családi házukat is hátra kellett hagynia gyermekeivel. Jelenleg egy albérletben élnek. "Nemcsak a szakítás Ákossal, a költözés is nehéz volt. (..) Azzal, hogy kiléptem, bezártam magam mögött házunk ajtaját, életem egy jelentős részét zártam le. most új fejezet indul, amiről még nem tudom, milyen lesz. Bedobozoltam az emlékeimet, hogy magammal vigyem őket egy új helyre" - mondta Kata a Best Magazinnak.

Jaksity Kata lánya súlyos betegséggel jött a világra
Másfél évvel ezelőtt boldogan tudatta a hírt mindenkivel a modell-műsorvezető, hogy két fiú után ezúttal egy kislány érkezett a családjukba. A boldog időszak helyett azonban csupa aggódás volt az élete. A műsorvezető gyermeke, Jázmin 15 hónapos koráig nem is tudott járni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!