Mostantól a filmek helye nem csupán a polcon lesz! Színskálájuk segítségével könnyedén megteremtheted az imádott hangulatot. A Mad Max vad és impulzív szála vonz, vagy inkább belecsöppennél egy meseszerű világba Ollókezű Edwarddal? Itt a merészek és az álmodozni vágyók ideje!

Vannak olyan filmek, melyek nem csupán a történetvezetésük, mondanivalójuk – tehát az ésszel megfogható szerkezetük - által képesek megfogni a nézőt. Gyakran a képi világ, a zene, a tartalom mögötti érzékelés az, ami maradandóvá, akár kedvenccé tehet egy filmet. Most itt a lehetőség, hogy filmek alapján álmodd meg az otthonod!

Ismered azt az űrt, ami egy-egy lehengerlő alkotás végével szinte berobban az emberbe? Többé nem kell átélned ezt! A filmek színpalettájával a kezedben egész nap újraélheted az adott hangulatot.

TrainspottingForrás: Twitter/CINEMAPALETTES

Filmek a lakásban  

Élj a kedvenc filmed teremtette harmóniában, a benned leképződött benyomásában! A gyerekszoba domináns színeit válaszd ki a gyerek kedvenc meséje alapján, a hálószobába keress egy szexi Woody Allen-filmet, a nappalit pedig add át például a Ponyvaregény laza hangulatának. Vágj bele, merj kísérletezni! Kezd először csak lakberendezési kiegészítőkkel, vagy egyből ess neki a falnak!

AladinForrás: Twitter/CINEMAPALETTES

Mutatunk egy példát

Holdfény királyság (2012)

A rajongott filmek vagy csupán a meghatározó jeleneteik színpalettáját könnyedén megtalálhatod, ha a Google keresőbe beírod; „movies color palettes". válogass kedvedre a találatok közül.

A Holdfény királyság színvilágaForrás: Twitter/CINEMAPALETTES

 

1. Tárolók - IKEA 17 990 forint  2. Ülőke - IKEA 3990 Ft  3. Lámpaernyő - IKEA 12 990 forint 4. Függöny - H&M Home 5990 forint  5. Szőnyeg IKEA 59 990 forint  6. Díszpárna - KIKA 1999 forint  7. Étkészlet - IKEA 7990 forint 8. Kanapé - IKEA 239 900 forintForrás: Life.hu

 Nézz szét galériánkban, és inspirálódj:

/1705/_lmod2017517152148