Fénysebességgel terjed az interneten egy videó egy 10 éves kisfiúról, aki profin sminkeli magát. Az internetezők nagy része el van ájulva, de többen háborognak is. A szülőket hibáztatják.

A sminkelős videóknak se vége, se hossza az interneten; mindenki megtalálhatja azt, ami számára megfelelő. Mindegy, hogy hétköznapi, vagy éppen bulis festéket szeretnél, több milliót találhatsz belőlük. Olyan azonban kevés van, amelyben egy 10 éves kisfiú magyarázza el, és mutatja be, hogyan is kell tökéletesen sminkelni. Mindezt ráadásul olyan profin, hogy maga mögé utasíthatja a legtöbb felnőtt vloggert.

Jack 10 évesen készít profi sminkvideókatForrás: Facebook/Makeuupbyjack_

Jack pontosan ezt teszi videóiban, közülük egyet már 38 millióan láttak, de sokan háborognak. A szülőket támadják, amiért hagyják, hogy a fiúcska ilyen videók készítésével foglalkozzon, és egyáltalán a sminkeléssel. Szerencsére azonban legalább ennyien vannak, akik ledöbbentek Jack profizmusán. A videó posztolója felveti a kérdést, hogy a kommentelők mit tennének, ha ez az ő fiuk lenne, csodás válaszok érkeztek. "Ha az én fiam lenne, akkor leültetném, és komolyan elbeszélgetnék vele erről.Azt mondanám neki, mester, taníts meg engem mindenre" - írta az egyik kommentelő, és még sok ilyen hozzászólás született.