Félrelépni sosem szerencsés dolog, főként akkor nem, ha az ember híres, hiszen az életét emberek milliói követik árgus szemmel. Ritkán, de előfordul azonban, hogy mégis sikerül a megcsalás tényét, akár közel 30 évig eltitkolni. A titkok viszont sosem maradnak örökké a szekrényben, és ha valakiről több év után derül ki, hogy bizony van egy eltitkolt gyermeke, az nem csak a házasságában, hanem a karrierjében is törést okozhat. A következőkben olyan sztárapukákat mutatunk be, akik bizony titkolták törvénytelen gyermeküket, ám mind az öten másként kezelték ezt a helyzetet.

Liam Gallagher 

Az Oasis alapítóját soha sem jó srácként ismertük. Így, amikor 2014-ben kiderült, hogy van egy eltitkolt lánya, nem okozott nagy meglepetést. Mondhatni, lehetett tőle számítani valami hasonlóra. Liam Gallaghernek egyébként van két törvényes fiúgyermeke; a most 16 éves Lennon – anyukája a színésznő Patsy Kensit – és a 15 éves Gene – édesanyja az All Saints egykori énekesnője, Nicole Appleton.

Még 2013-ban, Gallagherrel interjút adott Liza Ghorbani újságírónak Beady Eye nevű együttese kapcsán. A beszélgetés azonban nem volt elég közeli interakció kettejük számára. A tiszavirág-életű románcból aztán megszületett a kis Gemma. Ezt az akkori felesége, Nicole előtt nem tudta sokáig titokban tartani, a megcsalt nő, hamar be is adta a válást. Ghorbani – egy apasági tesztet követően –kiharcolt magának és persze kislányának havi 5000 dollár gyerektartást, amit Liam szájhúzva ugyan, de fizet, ám a lányával nem tartja a kapcsolatot. Az újságírónő szándékait jól tükrözi az, amit pár éve mondott: Nem az a célom, hogy ebből a pénzből a lányomnak tegyek félre, és a jövőjét biztosítsam, hanem az, hogy megváltoztassam a saját életemet.” 

Az apasági teszt kimutatta, hogy Liam Gallagher az apja Liza Ghorbani lányánakForrás: Getty Images, AFP

Flo Rida 

A TMZ arról számolt be, hogy Flo Ridának, az amerikai rappernek van egy eltitkolt kisfia egy Alexis Adams nevű nőtől, aki most bíróságra ment egy apasági teszttel, amely azt bizonyítja, hogy Flo Rida az apa. Adams azt állítja, hogy a fiát, Zohar Paxtont, Flo Rida nem akarja sem elismerni, sem támogatni. A helyzet azért is sürgető az anya számára, mert Zohar hydrocephalusban szenved és egyedül képtelen fizetni a fia orvosi költségeit. Az ebben a betegségben szenvedők – jellemzően kisgyermekek – agyában felhalmozódik a folyadék, megnövelve a fej méretét, és néha agykárosodást okoz. 2017 áprilisában Flo Rida nem ismerte el az apasági teszt eredményét, az ügy folytatódik.

Flo RidaForrás: AFP

Chuck Norris 

Hány Chuck Norris viccet ismersz? Valószínűleg, legalább 10-et azonnal el tudnál mondani. Ami azonban nem vicc, az az, hogy Chuck Norrisnak 1962 körül született egy lánya, akiről ő maga sem tudott, egészen 1991-ig. Ekkor egy Dina Norris nevű lány kereste meg, és elmondta neki, hogy ő a lánya. Amikor először találkoztak, egyből tudták, hogy ők apa és lánya, annyira hasonlítottak egymásra, így DNS-tesztre sem került sor. Abban az időben, amikor Dina született, Norris megcsalta az első feleségét. Erre értelemszerűen nem büszke a sztár, azonban életrajzi könyvében nyíltan vállalja ezt a ballépését.

Chuck NorrisForrás: AFP
Forrás: AFP/Mike Coppola
Még több eltitkolt sztárcsemete
A legtöbb esetben a sztárbabák születését elképesztő médiafigyelem övezi. A híres anyukák és apukák közösségi oldalaikon és az újságok címlapjain mutogatják szemük fényét. Vannak azonban olyan esetek is, amikor a celebcsemete születését a híres anyuka annyira titokban tudja tartani, hogy még a gyerkőc apukája sem szerez tudomást róla.

Tom Jones 

Tom Jonesnak, aki több mint 50 éve énekel, és a mai napig népszerű a hölgyek körében, szintén van egy eltitkolt gyermeke. A fiú 1987-ben született, Katherine Berkery modelltől. A híres énekes azonban nem ismerte el őt egészen 1989-ig, amikor is Katherine bírósághoz fordult, és egy DNS-teszttel bizonyította, hogy a fia valóban Tom Jonesé. Havi 2500 dollár gyerektartást ítéltek meg neki. Tom Jones viszont csak 2008-ban válalta fel őt, mint vér szerinti fiát. Jonathan Berkeryt teljesen tönkretette az az időszak, amíg biológiai apja nem ismerte el őt. A jelenleg Jonathan Jones művésznevet használó fiatal énekes életében volt egy komoly mélypont, amikor parkolókban, az autójában vagy épp egy hajléktalanszálláson aludt, miután belekerült egy kábítószeres bandába. 

Mindez az apám miatt történt. Csak egy dühös fiú voltam, aki apáért kiáltott.” – nyilatkoztott múltbéli rossz döntései hátteréről Jonathan. 

Jonathan Berkery, Tom Jones fiaForrás: Dan Callister, Getty Images

Eric Clapton 

1985-ben Ericnek volt egy viszonya – miközben Patti Boyd férje volt –, és ebből született egy lánya, Ruth. A világ a kislányról csak 1991-ben értesült, ám a híres zenész a születésétől kezdve részt vett Ruth életében, ami a fentiek fényében – és egyébként is – igen dicséretes. 

Forrás: AFP
Eric Clapton nagyon beteg
Eric Clapton, a világhírű énekes, gitáros, dalszerző valószínűleg nincs jól. A Los Angeles-i reptéren készültek róla friss fotók, amik aggodalomra adnak okot. Korábban a Facebookon jelentették be, hogy a zenész nagyon beteg, két fellépését is lemondta.

Clapton híres volt a nőügyeiről. Ruth édesanyja Yvonne Kelly, aki azt a hangstúdiót vezette, ahol Eric az egyik albumát rögzítette. A kislány létezését egy tragikus esemény hozta napvilágra. A zenész 4 éves fia, Conor tragikusan meghalt – miután egy New York-i lakás 53. emeleti ablakából kiesett 1991-ben. A temetésen Ruth együttérzőn megragadta Eric kezét, az emberek pedig elkezdték találgatni, hogy ki lehet ez a kislány. Clapton lánya elmondta, hogy számára soha nem volt titok, hogy ki az édesapja, Eric erről azonban nem szívesen beszél.

Eric Clapton lányával, Ruth-talForrás: Getty Images