Elképesztő alakot villantott Kiss Ramóna: Fotó!

Fotó: Polyák Attila/Origo -
Playboy fotó szexi Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna most aztán igazán megmutatta, hogy mitől döglik a légy. A szexi sztár egy igen aprócska ruhában pózolt.

A Barátok közt egykori Zsófija mindig is egy igazi bomba nő volt, de bizonyára sokat dob a kisugárzásán, hogy újból rátalált a szerelem. A szexi szépség nemrég bevallotta, hogy egy sikeres kézilabdázó, Lékai Máté személyében találta meg a boldogságot.

Emellett pedig új kihívások is várják a színésznőt, ugyanis a híres sorozatból való távozása után műsorvezetőként folytatja a pályafutását.

Most pedig egy kicsit az erotikát helyezte fókuszba, és egy olyan képet posztolt magáról, amitől mindenki szeme szája tátva maradt. A Playboy magazinba készülő képek werkanyagából osztott meg egy gyöngyszemet, ami természetesen néhány óra alatt már több, mint kétezer kedvelést kapott.

Playboy werk ! #playboy #playboyhungary @playboyhungary

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

Kate Hudsonra rá sem lehet ismerni - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170602-kate-hudsonra-ra-sem-lehet-ismerni.htmlKate Hudsont színésznőként ismertük meg, de mostanában egyetlen filmben sem szerepel. Az Instagram-oldalán viszont meglehetősen aktív, bár a legutóbb feltöltött fotóján nem egészen hasonlít önmagára. Trend--Így néztek ki a régi viktoriánus tetkók: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170602-regi-idok-muveszi-tetovalasai-kepekben.htmlNem mindennapi fotósorozat került napvilágra egy 19.századi tetoválóművész munkáiból. Nagyon profi munkát végzett a férfi. Trend--A hónap színe: a pipacspiroshttp://www.life.hu/trend/20170518-a-honap-szine-a-pipacspiros.htmlItt a június, ideje feldobni a ruhatárunkat egy igazán élénk színnel. Ebben a hónapban a pipacs inspirálta a választásunkat, ami kifejezetten érdekes árnyalat, hiszen egy mélyebb pirosról van szó, amiben mégis van némi narancsos hatás. Trend--Kiszel Tünde rózsaszín hajat villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170601-kiszel-tunde-rozsaszin-hajkoronaval-tundokol.htmlNem mindennapi frizurát villantott Kiszel Tünde. A sztáranyuka elárulta, hogy minek köszönhető a különleges színválasztás. Trend--Marilyn Monroe 7 gondolata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170516-marilyn-monroe-het-gondolata-a-szepsegrol.htmlMa ünnepelné 91. születésnapját az 50-es évek szexszimbóluma és szépségideálja, Marilyn Monroe. A bájos színésznő mindenkit elkápráztatott, pedig a vidám felszín felett szomorú tragédiák árnyékolták be az életét. Születésnapja alkalmából most a női szépségről alkotott gondolatait szedtük össze. Trend--Hosszú Katinka észbontóan fest bikiniben- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170601-hosszu-katinka-bikiniben-napozik-foto.htmlHosszú Katinka izmait nem a szél hordta össze, keményen megdolgozott azért, hogy izmos teste lehessen. A kemény edzések és a sorozatos versenyeknek köszönhetően neki bizony semmi oka szégyenkezni bikiniben. Meg is mutatta észvesztően szexi testét... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.