A műsorvezető elárult néhány olyan titkot az öltözködésével kapcsolatban, amiket korábban még sosem hallhattak a rajongók. A vásárlási szenvedélyéről is mesélt. 

A csinos műsorvezető elmesélte, hogy az öltözködését tekintve a sportosan elegáns kategóriába sorolná magát. Szeret csinosan öltözködni, de számára a kényelem is legalább annyira fontos, főleg mióta gyereke van. 

"A magassarkú cipő nem annyira anyakompatibilis" - legalábbis Vivi nem szeret magassarkút hordani, mert véleménye szerint úgy cammog benne, mint egy medve. Viszont azokat az anyukát nagyon elismeri, akik tűsarkúban futkosnak a gyerekeik után, de ez nem az ő műfaja. 

Mádai Vivien nem tagadja, hogy imád vásárolniFotó: Csudai Sándor - Origo

Elárulta, hogy korábban képes volt mindent megvenni, ami csak szembe jött vele, és azt is bevallotta, hogy legjobban egyedül szeret vásárolni, mert körülményesnek tartja magát. Azt is megtudtuk, hogy ma már inkább online vásárlással szerez be új darabokat, mert időhatékonyabb megoldás. 

Szívesen vásárol a párjának is, de mivel Zolinak elég kifinomult öltözködési stílusa van, ezért inkább a kisfiukon szokta kiélni a vásárlási szenvedélyét: 

"Zénónak is mindig csurran-cseppen egy két ruha vagy játék. Tényleg, ő mindig kap valamit. Persze kicsi még, és folyamatosan nő, hamar elhasználja a ruháit, úgyhogy többnyire rajta élem ki a vásárlási szenvedélyem" - írta meg a Best. 

Mádai Vivien három műszakban áll helyt egyszerre
Miközben Mádai Vivien A Nagy Duettben tündököl, váratlanul a TV2 Mokka műsorvezetői székében találta magát. Pihenés helyett pedig otthon várja a harmadik műszak is, méghozzá a családanyai teendők. Vivien nem tagadja, hogy olykor szinte összeesik a fáradtságtól, mégis élvezi a pörgést.