Lassan itt az idő, Amal Clooney bármelyik pillanatban világra hozhatja a híres ikreket. De vajon milyen neműek a babák, és hogy fogják hívni őket? 

Ahogy azt már megírtuk korábban, George Clooney végre feladta az agglegények életét. Megállapodott gyönyörű felesége mellett, és idén év elején azt is bejelentették: duplán bővítik a családjukat, Amal ugyanis ikrekkel terhes

Nemsokára megszületnek az ikrek, de vajon hogy fogják hívni őket?Forrás: Valery Hache / AFP

Azóta mindenki feszült figyelemmel kíséri a sztárpár életét, hiszen eddig nem tudtuk, hogy kisfiúk, kislányok, vagy esetleg egy fiú egy lány növekszik-e a csinos feleség szíve alatt. Arról viszont már esett szó, hogy a névadás kapcsán bizony nincs egyetértés a házasok között: napvilágra került, hogy a híres színész saját Tequila-márkájáról nevezné el a csemetéit, de Amal erről hallani sem akart.

Most viszont kiderült, hogy talán mégis George akarata válik valósággá, minekutána Cindy Crawford egy rózsaszín és egy kék babaruhát ajándékozott a párnak. Az egyikre "Casa" a másikra "Migos" feliratot hímeztetett, Clooney Tequila cégét pedig történetesen Casamigos-nak hívják. Ezek szerint egy kisfiú és egy kislány fog hamarosan világra érkezni?