Zséda Zsédenyi Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsédenyi Adrienn a rajongói legnagyobb örömére végtelen lábakat és kecses bikinialakot villatott egy vizibiciklin.

Legutóbb Nádai Anikó csatlakozott a bikinis magyar celebnők klubjához, amikor szexi szelfit készített magáról. Korábban Molnár Andi is posztolt, akinek természetesen egy gramm zsír nincs a testén, a karcsú Dukai Regina pedig éppen Olaszországban napfürdőzik, ő onnan küldött egy képet a testéről. A bikinis Görög Zita egy függőágyban heverészik, míg Mádai Vivien a kisfiával, Zénóval ment strandra szombaton. Most pedig Zséda is posztolt:

⛵️

Zséda (@zsedavue) által megosztott bejegyzés,

De nem csak ők szexiztek a hosszú hétvég folyamán...

A Törökországból mostanra hazatérő Hódi Pamela is bikinitestet villantott, és amíg Iszak Eszti a popsijával hódít az Instán, addig Hosszú Katinka tónusos testét sütteti egy pálmafa alatt. Dér Heni a kebleire fókuszál, az exvillalakó VV Mici pedig olyan fotót posztolt, amelyen látszik, milyen sokat fogyott. Tápai Szabina csodás alakját pedig törökországi álomnyaralásuk alatt leshettük meg, Tatár Csilla pedig az esküvő után tett fel bikinis képet.

Döbbenetes előtte-utána fotót posztolt Tóth Verahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170604-toth-vera-elotte-utana-fotot-posztolt.htmlNem lehet elégszer beszámolni Tóth Vera csodás fogyásáról. Az énekesnő, akinek állítólag a média tette tönkre korábbi kapcsolatát, most is elképesztő fotót posztolt. Ez Zsír!OrigoDukai Regina bikinialakjától felforr a vérhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170603-dukai-regina-bikiniben.htmlNagy a verseny a magyar celebcsajok között, mindenki bikinis szelfit lő. Ebből persze Dukai Regina sem maradhatott ki. Ez Zsír!Dér Heni bikinis fotót posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170603-der-heni-bikiniben.htmlSorra érkeznek a szebbnél szebb fotók a magyar celebnőktől, mi pedig nem bírunk betelni velük.Ez Zsír!OrigoGáspár Laci kipattintotta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170603-gaspar-laci-kemenyen-edz.html Az kétségtelen, hogy az X-Faktor mentorainak jól kell mutatniuk a képernyőn. Nos, Gáspár Laci mindent meg is tesz ezért.Ez Zsír!ThinkstockIszak Eszti popsijától eláll a lélegzethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170603-iszak-eszti-kerek-popsit-villantott.htmlHódi Pamela bikinitestet villantott Törökországban, Gáspár Evelin pedig álomalakot az Instagramján. Sorra érkeznek a szebbnél szebb fotók a magyar celebnőktől, mi pedig nem bírunk betelni velük. Ez Zsír!--Hódi Pamela bikinitestével nem lehet betelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170603-hodi-pamela-bikiniteste.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Törökországban tölti barátnős leánybúcsúját Berki Krisztián menyasszonya. És a rajongói legnagyobb örömére folyamatosan bikinis képeket posztol. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.