Katherine Heigl kisfia mindennél cukibb: Videó!

kisbaba videó Katherine Heigl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különlegesen aranyos videó került fel Katherine Heigl közösségi oldalára. A híres színésznő és a férje is jót mulattak a kisbabájuk húzásán: Videó!

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, sok sikertelen próbálkozás és két örökbefogadott gyermek után, Katherine Heigl csodával határos módon teherbe esett. A kisfiú idén januárban született, és szerencsére azóta is makk egészséges.

Január végén mutatták az első fotókat a kis csöppségről, aki azóta már rengeteget nőtt. A frissen napvilágra került videón például már jól látszik, ahogy az édesapja pohara után kapkod, nyilván ő is szeretne kortyolni egy kicsit az alkoholos nyári hűsítőből.

Looks like Joshua Jr's gonna be a Vodka Cran kinda guy...like father like son! ‍ @joshbkelley

Katherine Heigl (@katherineheigl) által megosztott bejegyzés,

Cuki babafotót villantott Katherine Heigl

Így néz ki Katherine Heigl kisbabája, ahogy édesdeden szundikál az édesapja vállán. Ezekért a pillanatokért érdemes élni: Meghitt családi fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.