Mindennapi életéről számolt be egy nő, aki 8 gyermeket nevel. A kicsik napi ellátása rengeteg pénzt és energiát igényel, az édesanya heti 90 ezer forintot költ ételre.

Kim Tucci nem mindennapi családdal rendelkezik: 8 egészséges gyermek boldog édesanyja, aki megdöbbentően precíz napi rutin szerint él. Kim minden nap frissen főz a családjának, nagyon ügyelve arra, hogy mindig egészséges alapanyagokból készítsen ételt. 

Nem is tudjuk, hogyan képes ezt napi szinten kivitelezni, hiszen a 16 hónapos ötösikrek mellett ez számunkra teljesen elképzelhetetlen lenne. Az édesanya elmesélte, hogy a kicsik napi fél doboz tápszert fogyasztanak, valamint 16 ruhácskát és 60 pelenkát használnak el.

Az anya bevallotta, hogy még a kicsik bébiételeit is házilag készíti, hiszen ilyen mennyiségben képtelenek lennének megfizetni az üveges bébiételt. És még ott van a három nagyobb gyerkőc is, a 4 és 6 éves kislánya, valamint a 10 éves kisfia. 

Indi & Aiva ❤️ #Biggirls #Helpers #Alwaysmybabies #Love #Bigfamily

Kimberley (@surprisedbyfive) által megosztott bejegyzés,

Kim indított egy közösségi oldalt, ahol vicces fotókon keresztül mutatja be az életüket. Érdemes vetni rájuk egy pillantást, mert a fotók alapján nagyon boldog családban élnek a rengeteg tennivaló ellenére is - írta meg a DailyMail

Két apától születtek ikrei egy nőnek
A családtagok, rokonok, rendszeresen mondogatták az apának, hogy az ikrei nem hasonlítanak egymásra. Hiába testvérek, mégis teljesen különbözően néznek ki. Az egyikőjüknek egyenes haja van, míg a másik csöppségnek göndör, arról nem is beszélve, hogy még az arcuk sem hasonlít egymásra. Olvass tovább itt...