Manapság teljesen természetes, hogy a várandós kismamáról csodaszép képsorozat készül, megörökítve ezt az egyedülálló és megismételhetetlen időszakot. Sőt még cenzúrázatlan szoptatós képek is napvilágot láttak! Ám az, hogy a babaváró fotók főszereplői kutyák, nos, az már jóval szokatlanabb.

A Washingtonban élő Elsa Veria-Means okozott nem kis meglepetést, mikor Twitter-oldalán várandós fotókat osztott meg. Ám ő maga nem várt babát, csupán keverék kutyusa, Fusee. Róla azonban igazán bűbájos képek készültek. Virágkoszorúját – amelyet türelmesen viselt végig - a fesztiválozók is megirigyelhetnék, a romantikus hangulat pedig csak egy plusz az egyébként hipercuki konstrukció mellett.

Bűbájos képek készültek a várandós keverék kutyusról, Fusee-rőlFotó: Clayton Foshaug

A fotózáson a kutyus láthatóan jól érezte magát, élvezte az osztatlan figyelmet, nem sokkal a képek elkészülte után pedig életet adott 8 kölykének.  

Nem Fusee az egyetlen, akinek várandósságát gazdája imádnivaló módon örökítette meg. 

Tavaly Lilica a szomszéd kutyájával történt rövidéletű románcának köszönhetően vált anyává. Ám még mielőtt a kölykök megszülettek volna, gazdája brazil fotográfus barátnője, Ana Paula Grillo készített róla egy kedves kis fotósorozatot, amin érződik, hogy a tacsi hatalmas pocakja ellenére is igazi kis energiabomba.

A tacsi mama a nagy pocakja ellenére is igazi energiabombaFotó: Ana Paula Grillo
Fotó: Christian Vieler-Kircher
Grimaszbajnokok: 10 kutya, akik a legviccesebb fejeket vágják
Vicces fotósorozatot készített a fényképész, azt a pillanatot kapta el, amikor kutyák megpróbálnak ráharapni a levegőben repülő jutalomfalatra. Az ebek tekintete mindent elárul!

A képeken jól látszik, hogy Lilica büszkén pózol, mintha érezné az állapota utánozhatatlan szépséget. A fotózásról Grillo így nyilatkozott;

Elképesztő volt! Olyan szépen mosolygott, ami szinte már megható.

"Olyan szépen mosolygott, ami szinte már megható"Fotó: Ana Paula Grillo

A kiskutyák megszületése remek alkalmat adott egy újszülött fotózásra is.

A kiskutyák megszületése remek alkalmat adott, egy újszülött fotózásra isFotó: Ana Paula Grillo

Ezeken a képeken látszik, hogy Lilica féltőn óvja kölykeit, Grillónak azonban fesztelenül áll modellt.

A képeken jól látszik, hogy Lilica féltőn óvja kölykeit, Grillónak azonban fesztelenül áll modelltFotó: Ana Paula Grillo

Szerencsére Ana Facebook-oldalát nem tiltották le a cenzúra nélkül kikerülő szoptatós fotók miatt.