Victoria Beckham rövid fürtökre váltott: Fotó!

frizura fotó haj Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Victoria Beckham egy időben szőkés bubi hajjal tarolt, akkor nők milliói másolták le a frizuráját, hogy olyan megnyerő külsejük lehessen, mint a a sztáranyukának. Később aztán hosszú barna fürtökre váltott, amelyeket tavaly nyáron drasztikusan visszavágatott.

Mostanra pedig újból hosszú tincsei lettek, de úgy tűnik, Victoriának mindig kell egy kis megújulás a külsejével kapcsolatban: ismét visszavágatta a haját, és talán ilyen rövid már nagyon régen nem is volt.

A változásról egy fotót is feltöltött a közösségi oldalára, melyen a tündéri kislányával együtt pózol. A fotó természetesen 3 nap alatt felrobbantotta Victoria Instáját, több, mint 700 ezer kedvelést bezsebelve.

After a long day shooting u can't beat afternoon cuddles .✨✨✨ Kisses on Friday x VB

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

Ezért van kevés ember Victoria Beckham körül

Azt gondolnánk, hogy egy világsztár körül hemzsegnek a barátok, de Victoria Beckham elárulta, hogy rá ez az állítás nem igaz. Őszintén vallott arról, hogy miért nincs körülötte olyan sok ember, mint hinnénk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.