Agyrákot diagnosztizáltak Courtney Elizabeth vloggernél: levideózta műtétjét - Videó!

Forrás: Origo -
agyműtét videó vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lesújtó diagnózist kapott orvosaitól a 26 éves vlogger: kiderült, hogy agyrákja van. A fiatal lány úgy döntött, a műtét minden pillanatát megörökíti, amit később meg is osztott rajongóival.

A 26 éves vlogger évek óta foglalkozik a sminkvideók gyártásával, így már szép számmal sikerült rajongókat összegyűjtenie. Követői folyamatosan figyelemmel kísérik a szépségszakértőt, de nemcsak a sminktrükkjeit, hanem az életét is. Courtney Elizabeth ugyanis nagyon bátor lépésre szánta el magát: legsebezhetőbb időszakát is megmutatta a világnak.

A szépségszakértő minden követőjével megosztotta betegségét Forrás: Youtube/Courtney Elizabeth

Az egyébként tanárként dolgozó lánynál ugyanis agydaganatot diagnosztizáltak, ő pedig eldöntötte, hogy rögzíti, majd közzéteszi a műtétjét. Az első pillanattól az utolsóig felvette a nyílt agyműtétet, ami alatt ő végig ébren volt, mivel a daganat a beszédközpontál alakult ki. Az operáció azonban sokkal jobban megviselte, mint gondolta, így sokáig morfondírozott, hogy kitegye-e egyáltalán az elkészült videót, de végül mégis megmutatta követőinek, hogy min ment keresztül.

Courtney Elizabeth levideózta a műtétjét Forrás: Origo

Kálváriája azonban itt még nem ért véget, ugyanis a szövettan is elszomorító eredményt mutatott. Kiderült, hogy a daganat nem jóindulatú: hármas stádiumú rákja van. Hosszú út áll még a lány előtt, kemoterápiák és sugárkezelések sorozata vár rá, viszont nagyon sokan szorítanak érte: több százezer követője mind reméli, hogy Courtney rendbe jön.

Hajfonatok: így készülnek a nyár kedvenc frizuráihttp://www.life.hu/trend/20170619-hajfonatok-nyarra.htmlMiért imádjuk a hajfonatokat? Mert az elegánstól a fesztiválos hippistílusig számtalan módon készíthető el, így bármilyen eseményre jó választás lehet. Ráadásul már a klasszikus hármas fonásból is rengeteféle frizurát lehet csinálni, és akkor a különlegesebb fonástípusokról még nem is beszéltünk. A fonás a lehetőségek tárháza, így érdemes kísérletezni vele! TrendOrigoGörög Zita Olaszországban nyaral bikiniben - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170711-gorog-zita-olaszorszagban-nyaral.htmlGörög Zita végre kiszabadult a hétköznapi mókuskerékből, és a fáradalmakat Olaszországban piheni ki. Mindezt persze őrült dögösen teszi! TrendOrigoVictoria Beckham rövid fürtökre váltott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170711-victoria-beckham-haja-ujbol-rovid-lett.html TrendOrigoJulianne Hough fantasztikus menyasszony volt: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170711-csodalatos-menyasszony-volt-julianne-hough.htmlNapvilágra kerültek Julianne Hough esküvői fotói: a híres színésznő bámulatosan szép menyasszony volt. Trend--Medveczky Ilonát fürdőruhában fotóztákhttp://www.life.hu/trend/20170711-furdoruhaban-fotoztak-medveczky-ilonat.htmlMedveczky Ilona 76 évesen is élvezi az életet, és még mindig bátran mer fürdőruhára vetkőzni. Nem véletlen, hiszen remekül tartja magát! TrendOrigo31 éve lett öngyilkos Molnár Csilla szépségkirálynőhttp://www.life.hu/trend/20170628-31-eve-lett-ongyilkos-molnar-csilla-andrea-szepsegkiralyno.htmlMagyarországon, 50 év kihagyás után rendeztek szépségkirálynő választást, de nem azt hozta, amit reméltek tőle, csodából tragédia lett. Az 1985-s eseményre, több mint 2000 lány jelentkezett, köztük egy 16 éves fonyódi lány is, aki osztálytársával, amolyan játéknak fogta fel az egészet. 31 éve halt bele a sikerbe és a hírnévbe Molnár Csilla Andrea, rá emlékezünk most. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.