Lesújtó diagnózist kapott orvosaitól a 26 éves vlogger: kiderült, hogy agyrákja van. A fiatal lány úgy döntött, a műtét minden pillanatát megörökíti, amit később meg is osztott rajongóival.

A 26 éves vlogger évek óta foglalkozik a sminkvideók gyártásával, így már szép számmal sikerült rajongókat összegyűjtenie. Követői folyamatosan figyelemmel kísérik a szépségszakértőt, de nemcsak a sminktrükkjeit, hanem az életét is. Courtney Elizabeth ugyanis nagyon bátor lépésre szánta el magát: legsebezhetőbb időszakát is megmutatta a világnak.

A szépségszakértő minden követőjével megosztotta betegségétForrás: Youtube/Courtney Elizabeth

Az egyébként tanárként dolgozó lánynál ugyanis agydaganatot diagnosztizáltak, ő pedig eldöntötte, hogy rögzíti, majd közzéteszi a műtétjét. Az első pillanattól az utolsóig felvette a nyílt agyműtétet, ami alatt ő végig ébren volt, mivel a daganat a beszédközpontál alakult ki. Az operáció azonban sokkal jobban megviselte, mint gondolta, így sokáig morfondírozott, hogy kitegye-e egyáltalán az elkészült videót, de végül mégis megmutatta követőinek, hogy min ment keresztül.

Courtney Elizabeth levideózta a műtétjétForrás: Origo

Kálváriája azonban itt még nem ért véget, ugyanis a szövettan is elszomorító eredményt mutatott. Kiderült, hogy a daganat nem jóindulatú: hármas stádiumú rákja van. Hosszú út áll még a lány előtt, kemoterápiák és sugárkezelések sorozata vár rá, viszont nagyon sokan szorítanak érte: több százezer követője mind reméli, hogy Courtney rendbe jön.