Újabb gyöngyszem került nyilvánosságra a divat világából: egy spanyol ruhamárka dobott piacra egy olyan kollekciót, amitől égnek áll a hajunk. 

Húzott cicaszem, babakék fodros ing és rózsaszín selyemköntös: téves, ha azt gondolod, hogy ezek egy női ruhakollekció részét képezik. A Palomo Spain, spanyol ruhamárka legújabb kollekciója ugyanis férfiaknak lett tervezve, bár ezeket a darabokat nézegetve sok minden eszünkbe jutott, a "férfias" kifejezést kivéve.

Ezt a köntöst például mi szívesen viselnénk, nő létünkreForrás: palomospain.com

A feszülős nadrágot és a passzos blézereket, kabátokat még megérti az ember, hiszen ha valaki tudja viselni, akkor akár még jól is néz ki. De a rózsaszín szatén/selyem köntösről már nem tudjuk ugyanezt elmondani. 

Éljenek a virágmintás, szoknyás férfi ruhákForrás: palomospain.com

Nem beszélve arról a nyári ruháról sem, amely áttetsző fekete anyagból készült, ezüstös virágmintákkal. És akkor azt még nem is említettük, hogy a ruha alja egyébként szoknyában végződik. 

Nem jutunk már szavakhozForrás: palomospain.com

Nemrég a Gucci-nál is hasonló elmebaj tört ki: az ott piacra kerülő férfi ruhák is mind inkább nőkre valóak. A világmárka őszi-téli férfikollekcióját nézegetve elsőre az jutott eszünkbe, hogy ezeket az összeállításokat akár egy 12 éves gyerek is tervezhette volna, de hát Picasso festményeit nézve is sokan mondják: "ilyet én is bármikor tudok".