Önbizalomtuning: bikinis plus size lányok, akik bátran vállalják a testüket

Forrás: Instagram/Gabi Gregg -
testkép plus size bikini önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állandóan azon aggódsz, hogy a pluszkilóid vagy a narancsbőröd miatt hogy fogsz kinézni a strandon? Vegyél példát azokról a plus size lányokról, akik teljes önbizalommal és boldogan vállalják a testüket bikiniben is.

Nem is olyan régen arról számoltunk be, miért és hogyan viselik a plus size lányok a társadalom szerint csak tökéletes alakú nőkre való miniszoknyát, most pedig bikiniben adnak újabb önbizalomlöketet az önbizalomhiányos, testképzavaros társaiknak. És most nemcsak a plus size szószólók élén álló Ashley Grahamre gondolunk, akit már számtalanszor láttunk bikiniben, hanem azokra a bloggerekre és teljesen hétköznapi lányokra, akik többek között Ashley hatására felvállalták nagyközönség előtt a bikinis testüket, amivel elképesztő bátorságról és önbizalomról tettek tanúbizonyságot, ráadásul példát mutattak azoknak a nőknek, akik inkább fel sem veszik a fürdőruhát, mert szégyellik a testüket.

Nemcsak narancssárga hajával tűnik ki a tömegből a youtuber, Liuza Junqueira, hanem pozitív kisugárzásával is, aminek hatására teljes önbizalommal mutatja meg magát bikiniben is, szőrös hónaljjal.

Liuza Junqueira teljes önbizalommal mutatja meg magát bikiniben is Forrás: Instagram/Liuza Junqueira

"Nem számít a méreted, az alakod vagy a korod, minden test bikinitest" - vallja Gabi Gregg, aki nemcsak hogy bátran viseli a fürdőruhákat, hanem tervezett is plus size bikinikollekciót.

"Nem számít a méreted, az alakod vagy a korod, minden test bikinitest" - vallja Gabi Gregg Forrás: Instagram/Gabi Gregg

Sarah Sapora nagy utat járt be, mire előadóvá vált, hogy másokat is a pozitív testkép megélésére tanítson. "A boldogság belülről jön, és nem a külsőségekből" - vallja Sarah, aki egyébként rendszeresen edz, és az egészséges életmód híve.

"A boldogság belülről jön, és nem a külsőségekből" - vallja Sarah Sapora Forrás: Instagram/Sarah Sapora

Bloggerként és modellként is dolgozik Callie Thorpe, akitől rengeteg öltözködési tippet leshetnek el a plus size lányok. Az állandóan mosolygó lány képeit nem véletlenül lájkolják ezrek.

Bloggerként és modellként is dolgozik Callie Thorpe, akitől rengeteg öltözködési tippet leshetnek el a plus size lányok Forrás: Instagram/Callie Thorpe

Ahogy említettük, nemcsak többezres rajongótáborral érdemes példát mutatni. Itt vannak azok a hétköznapi lányok is, akik általában a következő pár mondattal posztolják fotóikat: "Nagy lépés kilépni a komfortzónából: íme, a bikinitestem!"

"Nagy lépés kilépni a komfortzónából: íme, a bikinitestem!" Forrás: Instagram/bethisacupcake
"A tengerpart elfogadja, akármilyen testtel is megyek ki oda" Forrás: Instagram/breebianca
"Duci és szép" Forrás: Instagram/ntalind

Ők a legdögösebb plus size férfi modellek - Fotó

2016 tavaszán, közel egy évvel ezelőtt szerződtette egy modellügynökség az első plus size férfi modellt. Azóta a számuk igencsak megszaporodott, imádja őket a női és a férfi közönség is. Nem is csoda, talán kevésbé szálkásak, mint modelltársaik, de annyira emberiek és annyira helyesek, hogy csak szeretni lehet őket. Habár igazán nagy divatcégek még nem nyitottak a plus size férfiak felé, de ha belegondolunk, hogy a plus size nők is mennyire lassan váltak elfogadottá a divatiparban, akkor nem is csodálkozunk rajta. Mi mindenesetre alig várjuk, hogy ők is foglalkoztassák ezeket a helyes pasikat. Nézd meg őket itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.