Állandóan azon aggódsz, hogy a pluszkilóid vagy a narancsbőröd miatt hogy fogsz kinézni a strandon? Vegyél példát azokról a plus size lányokról, akik teljes önbizalommal és boldogan vállalják a testüket bikiniben is.

Nem is olyan régen arról számoltunk be, miért és hogyan viselik a plus size lányok a társadalom szerint csak tökéletes alakú nőkre való miniszoknyát, most pedig bikiniben adnak újabb önbizalomlöketet az önbizalomhiányos, testképzavaros társaiknak. És most nemcsak a plus size szószólók élén álló Ashley Grahamre gondolunk, akit már számtalanszor láttunk bikiniben, hanem azokra a bloggerekre és teljesen hétköznapi lányokra, akik többek között Ashley hatására felvállalták nagyközönség előtt a bikinis testüket, amivel elképesztő bátorságról és önbizalomról tettek tanúbizonyságot, ráadásul példát mutattak azoknak a nőknek, akik inkább fel sem veszik a fürdőruhát, mert szégyellik a testüket.

Nemcsak narancssárga hajával tűnik ki a tömegből a youtuber, Liuza Junqueira, hanem pozitív kisugárzásával is, aminek hatására teljes önbizalommal mutatja meg magát bikiniben is, szőrös hónaljjal. 

Liuza Junqueira teljes önbizalommal mutatja meg magát bikiniben isForrás: Instagram/Liuza Junqueira

"Nem számít a méreted, az alakod vagy a korod, minden test bikinitest" - vallja Gabi Gregg, aki nemcsak hogy bátran viseli a fürdőruhákat, hanem tervezett is plus size bikinikollekciót.

"Nem számít a méreted, az alakod vagy a korod, minden test bikinitest" - vallja Gabi GreggForrás: Instagram/Gabi Gregg

Sarah Sapora nagy utat járt be, mire előadóvá vált, hogy másokat is a pozitív testkép megélésére tanítson. "A boldogság belülről jön, és nem a külsőségekből" - vallja Sarah, aki egyébként rendszeresen edz, és az egészséges életmód híve. 

"A boldogság belülről jön, és nem a külsőségekből" - vallja Sarah SaporaForrás: Instagram/Sarah Sapora

Bloggerként és modellként is dolgozik Callie Thorpe, akitől rengeteg öltözködési tippet leshetnek el a plus size lányok. Az állandóan mosolygó lány képeit nem véletlenül lájkolják ezrek.

Bloggerként és modellként is dolgozik Callie Thorpe, akitől rengeteg öltözködési tippet leshetnek el a plus size lányokForrás: Instagram/Callie Thorpe

Ahogy említettük, nemcsak többezres rajongótáborral érdemes példát mutatni. Itt vannak azok a hétköznapi lányok is, akik általában a következő pár mondattal posztolják fotóikat: "Nagy lépés kilépni a komfortzónából: íme, a bikinitestem!"

"Nagy lépés kilépni a komfortzónából: íme, a bikinitestem!"Forrás: Instagram/bethisacupcake
"A tengerpart elfogadja, akármilyen testtel is megyek ki oda"Forrás: Instagram/breebianca
"Duci és szép"Forrás: Instagram/ntalind
Ők a legdögösebb plus size férfi modellek - Fotó
2016 tavaszán, közel egy évvel ezelőtt szerződtette egy modellügynökség az első plus size férfi modellt. Azóta a számuk igencsak megszaporodott, imádja őket a női és a férfi közönség is. Nem is csoda, talán kevésbé szálkásak, mint modelltársaik, de annyira emberiek és annyira helyesek, hogy csak szeretni lehet őket. Habár igazán nagy divatcégek még nem nyitottak a plus size férfiak felé, de ha belegondolunk, hogy a plus size nők is mennyire lassan váltak elfogadottá a divatiparban, akkor nem is csodálkozunk rajta. Mi mindenesetre alig várjuk, hogy ők is foglalkoztassák ezeket a helyes pasikat. Nézd meg őket itt!