Egy anya számára gyermekének biztonsága, közelsége, egészséges testi, érzelmi és szellemi fejlődésének biztosítása elsődleges szempont. De nem a celeb anyukáknak, akik közül most kiemelünk párat, szemléletes fotók kíséretében. Ők egészen sajátosan értelmezik a szülői gondoskodás fogalmát.

Kris Jenner 

Ez egy ártatlannak tűnő kép, ahogy Kimmel nézegetnek egy újságot, ám az igazság az, hogy ez a fotó remekül szimbolizálja Kris hozzáállását lányaihoz. Neki mindegy, hogy épp mekkora dráma van az életükben, egy kiszivárgott házi pornóból is remekül kihozza a megfelelő reklámot és a pénzt. Az az anya, aki beleegyezik, hogy egy valóságshow-t forgassanak kis- és fiatalkorú lányai szereplésével (is), és abból áll az élete, hogy lányai hírhedtségét kihasználva egyre feljebb jusson a celebranglétrán... nos, méltán gondolhatjuk, hogy számára nem gyermekei intim környezetének megóvása az elsődleges.

Forrás: AFP/Jeff Gentner
Forrás: CRISNet
A Kardashian/Jenner klán „otthongyűjteménye”
Ez a 8 ember súlyos dollármilliókat költött luxusingatlanokra. Van, amelyben élnek, van, amelyikkel pluszjövedelemre kívánnak szert tenni, és akad olyan vásárlás is, amelyet senki sem tud észérvekkel megmagyarázni. Sorba vesszük a Kardashian és Jenner család mérhetetlen fényűzést rejtő házait.

Farrah Abraham 

A Tini Mamikból ismert, azóta már pornót megjárt és művaginát reklámozó anyuka, igen szabadosan értelmezi a szülőséget. Nem, nem alkoholos koktélt szürcsölgetnek. Nézd meg jobban a képet; a kis Sophia arcát, a szemöldökét... Bingó! Bizony anyuka nem engedhette, hogy a csöppség megtapasztalja a kusza szemöldök miatt őt ért hátrányt. Egyértelmű, hogy az ovis társai is már izzították a csúfolódós rakétákat. Kérdés, hogy ezzel milyen üzenetet küld gyermekének?

Forrás: Twitter/FarrahAbraham

Jenelle Evens 

Ismét egy Tini Mami, aki 16 évesen szült gyermeket. Fia gondviselője a nagymama, ami nem is csoda, hiszen fiatal édesanyját többször állította már elő a rendőrség; többek között kábítószer használat és birtoklás miatt, mely nem merült ki a fűben, kemény drogokkal is élt Jenelle. Sőt annyira felelősségteljes, hogy még egy bírósági tárgyalást is kihagyott, mert épp egy Ke$ha koncerten csápolt.

Forrás: Getty Images
Sztárcsemeték, akiknek az életét tragédiák és függőségek árnyékolják be
A reflektorfényben élni nehéz, ám abban felnőni még nehezebb, hiszen a gyermekek ezt nem választották, nem készültek fel rá. Gyakran még a felnőttek is összeroppannak a népszerűség súlya alatt, képzeljük el, miként éli ezt meg egy kisgyermek vagy egy tinédzser.

June „Mama June” Shannon 

Tipikus példája a gyermekét kizsákmányoló, benne önmagát megvalósító anyának. Amerikában rengeteg Mama June éldegél, de ez az anyuka kapva kapott egy televíziós sorozat adta lehetőséggel és meglovagoltatta lányával a celebhullámot - valóságshow az életükről. Mindeközben úgy parádézik Honey Boo Boo alias Alana mellett, mintha ikrek lennének... Csak hogy az egyik túl fiatal, a másik meg túl idős az efféle ruhákhoz, sminkhez és hajhoz. Lánya állítja, hogy imádja a gyerekszépségversenyeket - a reflektorfényben természetesen ezt mondja, épp olyan része ez a felvett bájolgásnak, mint az állandó mosolygás. Vajon anyja bármikor is megkérdezte már tőle; „Kicsim, szereted a póthajadat, a 20 kiló sminkedet és az életkorodból adódóan felfoghatatlan tárgyként kezelést?” Nem hinnénk.

Forrás: Anderson Cooper Show