Rubint Réka unokahúga, Rella ugyanazon az úton jár, mint a fitneszlady, és szereti is megmutatni kisportolt alakját. Nemrég például fényes nappal egy tangában futott az utcán, de ez nem mindenkinek a tetszését nyerte el. Kommentháború alakult ki a kép alatt.

Kétségtelen, hogy Rubint Rella teste tökéletes, nem véletlen, hogy Rubint Réka őt szeretné utódjául. A fiatal lány persze rengeteget edz azért, hogy átvehesse majd híres rokona helyét, és ezt meg is mutatja közösségi oldalain. A követői többnyire örülnek mindenféle fotónak, de leginkább azoknak, melyeken alig valamiben látható. Egy ilyen képe azonban nemrég nagy indulatokat váltott ki a rajongóiból.

Rubint Rella tangában futkorászikForrás: Instagram/rellarubint

Rella ugyanis közzétette, hogyan fut egy szál tangában fényes nappal az utcán, sokan pedig ezt már túlzásnak tartották.  Tényleg csodás alakja van...de futni miért tangában kell?!" - írta az egyik kommentelő, akivel sokan egyetértette. "Tangába futni szerintem bármilyen szép és tökéletes alakja van bárkinek is, közönséges. Egy futó rövid shortban is meg tudja mutogatni milyen alakja van" - mondta el véleménnyét egy másik hozzászóló, aki szintén követőkre talált. Semmi gátlás nincsen benned?" - tette fel a kérdést egy haramdik, és sokan vélekednek még így, de persze az ellentábor is népes. "Ha Rella "bugyiban" szeretne futni, akkor szabadsága van arra, hogy abban fusson" - vette védelmébe Rellát egy követője. "Ne legyünk már ilyen szűklátókörűek, mintha a strandon nem ugyanezt látnád" - mondta egy másik hozzászóló.