Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata amilyen szenvedélyesen indult, olyan botrányosan ért véget... már ha véget ért, ugyanis a legújabb hírek szerint nem válik a sztárpár, újra megpróbálják együtt.

A legújabb híresztelések szerint Hollywood egykori álompárja mégsem válik; úgy döntöttek újra megpróbálják együtt, ugyanis Brad végre belátta hogy gondjai vannak az alkohollal és terápiára jár, valamint a gyerekekkel és feleségével együtt szintén terápiás foglalkozásokon vesznek rész. Egy bennfenntes szerint Angie egészen idáig erre várt, hogy férje belássa, problémái vannak és tegyen ellene. A színésznő saját bevallása szerint szereti még férjét, így a válást jegyelik, a kapcsolatukat azonban újra igyekeznek beizzítani.

Egészségben és betegségben - 3 eset, amikor Brad Pitt kiállt Angelina Jolie mellett dr. lifeForrás: Vanity Fair Italia

"A válást lefújták. Hónapok óta egyikőjük sem tett egy lépést sem azzal kapcsolatban, hogy mielőbb szétmenjenek. Brad kijózanodott, belátta a problémát és most már tudja, mit veszíthet. Felismerte, hogy komoly gondjai voltak, és most azon dolgozik minden erejével, hogy helyrehozza az életét. És ez az, amit Angelina mindig is szeretett volna"- mesélte az ismerős, írja a The Sun.