Verebes István a fővárosba szólítja a munkája, ezért keres albérletet. Hiába kutakodott azonban, nem járt sikerrel, ezért a Facebookon kért segítséget. A rendezőt elárasztották ajánlatokkal, egy kiadó lakással rendelkező hölgy még nyilatkozott is arról, hogy szívesen segítene Verebesnek.

Facebbok-oldalán kért segítséget Verebes István, mert albérletet keres a fővárosban, de próbálkozásai eddig nem jártak sikerrel. Hiába talált megfelelő lakásokat nem túl nagy igényeihez, az egyeztetés során mindig akadt valami probléma, és végül nem tudták nyélbe ütni az üzletet. Ezért írt egy hosszú posztot közösségi oldalára a rendező, hátha így a kínálat és a kereslet könnyebben találkozik. Igaza lett, ugyanis elárasztották ajánlatokkal, alig tud belőlük választani. 

Lesz hol laknia Verebes IstvánnakForrás: Youtube/ATV

"Kb.70-80 lehetőség közül lehet választanom, eddig! Kb.10-et lesz időm megnézni, csakis az elképzeléseimhez legközelebbi kondicióval rendelkezőket. Köszönöm az inváziót" - írta ki Verebes István ismét a Facebook-oldalára, hozzátéve, hogy már nagyjából látja is, melyik lesz számára a legmegfelelőbb. Rengetegen próbáltak segíteni a művésznek, egy titkozatos hölgy még nyilatkozott is arról, hogy szívesen kiadná Verebesnek a lakását. Régóta árulom a lakást, de albérletként is kiadnám. Egy barátnőm küldte, amit a művész úr írt, ismerek művészeket, ezért azt gondoltam, hogy egy csendes, nyugodt házban lévő lakás megfelelő lehet neki" - mondta a Blikknek a hölgy. Még a sztárok is megmozdultak, a kommentelők között lehetett látni gitárművészt, felajánlotta segítségét a Família Kft.-ből ismert Ádám Tamás, valamint Dózsa László is, aki saját otthonába invitálta a rendezőt!