Verebes Istvánnak mindenki segítene albérletet találni

Forrás: Youtube/ATV -
Verebes István albérlet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verebes István a fővárosba szólítja a munkája, ezért keres albérletet. Hiába kutakodott azonban, nem járt sikerrel, ezért a Facebookon kért segítséget. A rendezőt elárasztották ajánlatokkal, egy kiadó lakással rendelkező hölgy még nyilatkozott is arról, hogy szívesen segítene Verebesnek.

Facebbok-oldalán kért segítséget Verebes István, mert albérletet keres a fővárosban, de próbálkozásai eddig nem jártak sikerrel. Hiába talált megfelelő lakásokat nem túl nagy igényeihez, az egyeztetés során mindig akadt valami probléma, és végül nem tudták nyélbe ütni az üzletet. Ezért írt egy hosszú posztot közösségi oldalára a rendező, hátha így a kínálat és a kereslet könnyebben találkozik. Igaza lett, ugyanis elárasztották ajánlatokkal, alig tud belőlük választani.

Lesz hol laknia Verebes Istvánnak Forrás: Youtube/ATV
5 szín a lakberendezésben, mely boldogsággal tölti meg otthonodhttp://www.life.hu/otthon/20170808-5-szin-a-lakberendezesben-boldogsaggal-tolti-meg-otthonod-lakasod.htmlMár tudjuk, hogy a színek befolyásolhatják a hangulatot, és tükrözik a személyiséget, de amikor a lakberendezésről van szó, Te tudod, hogy melyek az öröm és a boldogság színei? Otthon--4000 dollárért bárki kibérelheti Elvis Los Angeles-i villáját - Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170809-4000-dollarert-barki-kiberelheti-elvis-los-angelesi-villajat.htmlA szikla tetején álló fényűző villa négy hálószobával, hat fürdőszobával és gyönyörű kültéri medencével rendelkezik, és 4000 dollárért bárki lakhat benne. OtthonOrigoItt él Adam Levine, a Maroon 5 énekese: Fotók! http://www.life.hu/otthon/20170809-megmutatta-otthonat-adam-levine.htmlElképesztő luxusban él Los Angelesben Adam Levine, a Maroon 5 énekese. Ilyen fényűző villát nem látni mindennap. Otthon--Nyár végi kertrendezési last minute ötletekhttp://www.life.hu/otthon/20170808-nyar-vegi-kertrendezesi-last-minute-otletek-tippek.htmlAz elmúlt napokban ízelítőt kaptunk abból, hogy bizony a csodás nyár nem tart örökké. Ám ez nem jelenti azt, hogy a kert adta nyugalmat, pihenést és alkalomadtán pezsgést ne élvezhetnéd még hosszú heteken át! Otthon--Így néz ki Varnus Xavér balatoni nyaralójahttp://www.life.hu/otthon/20170808-ime-varnus-xaver-balatoni-nyaraloja.htmlVarnus Xavér az ideje nagy részét Berlinben tölti, de azért a Balaton-felivdéki nyaralójában is szívesen időzik. Itt minden tárgynak története van, egyet-kettőt el is mesélt az orgonaművész. Otthon--Össze fog dőlni a Notre-Dame katedrális, de nincs pénz a felújításárahttp://www.life.hu/otthon/20170807-ossze-fog-dolni-a-notre-dame-katedralis-nincs-penz-a-felujitasra.htmlA több mint 850 éves Notre-Dame-i katedrálist évente mintegy 12 millió turista látogatja, ezzel Franciaország egyik legnépszerűbb látnivalója. A híres műemlék 200 méternél is magasabbra tör az ég felé, a látogatók nem csupán a francia történelem egy darabját látják benne, hanem a monumentális szépséget is. A TIME szerint azonban a turisták hada által okozott elhasználódása, már az összeomlás közelébe taszította a lélegzetelállító épületet – pénz viszont nincs a felújítás költségeire. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.