Spanyolországban, Marbellán mutatta meg magát az élő Ken baba: hónapról hónapra egyre rosszabbul néz ki. 

A spanyol tengerparton sütteti az egyébként is barna testét az élő Ken baba. A pasi, akinek szinte minden porcikáját műtötték már, megrögzötten szeretne hasonlítani Barbie baba szerelméhez, Kenhez.

Egyre rosszabbul esik ránézni RodrigóraForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Roas, Roal

Már több, mint 100 milliót elköltött erre a projektre, de az igazság az, hogy minden műtéttel csak egyre csúnyább és ijesztőbb lett. A sok beavatkozás hatására már nagyon nehéz eldönteni, hogy mi is a célja. Jelenleg ugyanis úgy fest, mint akin félbehagytak egy nemátalakító műtétet. 

Még egy igazi nő mellett sem néz ki férfinakForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Roas, Roal

Még úgy sem tűnik férfiasnak, hogy mellé állítottak egy élő Barbie babát, akinek tökéletes az alakja, és hátközépig érő, platinaszőke haja van. 

Az élő Ken baba élete is veszélybe került a műtétek miatt
Rodrigo Alves 10 éve kezdte el a plasztikai műtéteket, összesen 115 millió forintnak megfelelő összegért változtatta magát Ken babává kisebb-nagyobb sikerrel. Most még egy beavatkozásra készül, ami lehet, hogy élete utolsó műtétje lesz. A sorozatos operációk miatt aggasztó lett az élő Ken baba állapota. Legutóbb egy húsevő baktérium támadta meg az arcát, ami miatt az egész foszlani kezdett. Olvass tovább itt...