Az élő Ken baba Spanyolországban riogat: Fotók!

Ken baba Rodrigo Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spanyolországban, Marbellán mutatta meg magát az élő Ken baba: hónapról hónapra egyre rosszabbul néz ki. 

A spanyol tengerparton sütteti az egyébként is barna testét az élő Ken baba. A pasi, akinek szinte minden porcikáját műtötték már, megrögzötten szeretne hasonlítani Barbie baba szerelméhez, Kenhez.

Egyre rosszabbul esik ránézni Rodrigóra Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Roas, Roal

Már több, mint 100 milliót elköltött erre a projektre, de az igazság az, hogy minden műtéttel csak egyre csúnyább és ijesztőbb lett. A sok beavatkozás hatására már nagyon nehéz eldönteni, hogy mi is a célja. Jelenleg ugyanis úgy fest, mint akin félbehagytak egy nemátalakító műtétet.

Még egy igazi nő mellett sem néz ki férfinak Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Roas, Roal

Még úgy sem tűnik férfiasnak, hogy mellé állítottak egy élő Barbie babát, akinek tökéletes az alakja, és hátközépig érő, platinaszőke haja van.

Az élő Ken baba élete is veszélybe került a műtétek miatt

Rodrigo Alves 10 éve kezdte el a plasztikai műtéteket, összesen 115 millió forintnak megfelelő összegért változtatta magát Ken babává kisebb-nagyobb sikerrel. Most még egy beavatkozásra készül, ami lehet, hogy élete utolsó műtétje lesz. A sorozatos operációk miatt aggasztó lett az élő Ken baba állapota. Legutóbb egy húsevő baktérium támadta meg az arcát, ami miatt az egész foszlani kezdett. Olvass tovább itt...

Ez az ősz legdögösebb trendje! Így viseld a magas szárú csizmáthttp://www.life.hu/trend/20170908-az-osz-trendje-a-magasszaru-csizma.htmlMinden szezonban volt egy-egy magas szárú darab a boltok polcain, de idén egyenesen berobbantak a magas szárú csizmák. Ha szívesen kísérleteznél vele, mutatunk néhány öltözködési tippet! Trend--Lure Hsu mindenféle túlzás nélkül letagadhatna 20 évet: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170911-lure-hsu-20-evvel-kevesebbnek-tunik-a-koranal.htmlLure Hsu 41 éves, de a fotóit nézegetve ezt a világon senki nem hiszi el neki. Ugyanis nem néz ki többnek 20-nál. TrendOrigoMelltartó nélküli ciciket libbentett Rihanna: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170911-igy-flangalt-melltarto-nelkul-rihanna.htmlSokat sejtető ruhában lépett utcára Rihanna. Nem csoda, hogy többen is lencsevégre kapták a sztárt. TrendOrigoSophia Hadjipanteli, a szemöldökök védőszentje: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170911-sophia-hadjipanteli-a-vilag-legnagyobb-szemoldoku-modellje.htmlVannak durva trendek szemöldök terén, de a baj mindig ott kezdődik, amikor túlzásba esünk... TrendOrigoElstartolt a legújabb Sztárban sztár első része Liptai Claudia irtó dögös- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170910-elstartolt-a-legujabb-sztarban-sztar-elso-resze.htmlÚjra elstartolt a Sztárban sztár című nagysikerű sztárvetélkedő. Izgatottan vártuk már, hiszen újabb énekesek mérik össze tudásukat mások bőrébe bújva. De amit még ennél is jobban vártunk, az Claudia visszatérése volt, ami igen jól sikerült. TrendOrigoMeztelenül jógázik a szexi Justin Stanley: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170910-o-a-meztelenul-jogazo-justin-stanley.htmlMindenki próbál valamivel kitűnni, de lássuk be, az Instagram világában a nők valahogy sikeresebbek, hiszen a tökéletes pózolás a csajoknak jobban megy, mint a pasiknak. Íme egy kivétel, aki erősíti a szabályt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.