A francia nők szépségtitkai

Forrás: Tumblr -
francia szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia nők felszabadultak, tele önbizalommal vetik bele magukat az életbe. Nem követik a divatot, hanem bátran kísérleteznek és az egyedi megoldásokra törekszenek. Talán a komfortérzet is befolyásolja őket, hiszen csak az tud jó benyomást kelteni, aki jól érzi magát a bőrében.

Öltözködésük az alapruhatár klasszikus hagyományán alapul, de néha beújítanak egy-egy új színt vagy kísérleteznek egy új formavilággal. Végeredményben a kevesebb több elvét alkalmazzák, ahogy az öltözködésben, úgy a sminkben is. A szépségüket hozzáállásuk művészeti szintre emelésével érik el. Igen, talán művészet manapság önazonosnak lenni, felvállalni, hogy nem vagyunk tökéletesek. Talán ez az egyik legszembetűnőbb a francia nőket elnézve. Vállalják az idő múlását, semmit nem használnak, alkalmaznak, ami mesterkélt vagy művi. Fesztelenül természetesek, sikkesek és elegánsak.

Sophie Marceau Forrás: Tumblr

A francia nők sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a bőrápolásra, mint a sminkre. A bőrápolás igazi hagyomány, már gyerekkorban tanulják, hogy mikor mivel kezeljék a bőrüket. Az arc- és testápolási kozmetikumaikat gyógyszertárban szerzik be. A kinti patikák teljesen mások, mint itthon, sokkal nagyobb a választék a kozmetikumokból.

Akihez mindig visszatérnek havi rendszerességgel, az nem más, mint az aranyat érő kozmetikus. Ezen felül rendszeresen bevetik a leghatékonyabb öregedésgátlókat, mint a nedvességmegtartó fátyolmaszkok, a rendszeres mozgás, sportolás, a nyolc óra alvás és a jó szex.

Marion Cotillard Forrás: InStyle U.S.

A sokat irigyelt, kifinomult és hamisíthatatlan sikkes sminkjük mindössze egy BB krémből áll a mindennapokban, hogy ragyogóan természetes, egységes legyen a bőrszínük. Persze jöhet még egy pici korrektor a szem felfrissítésére. A szempillatőbe egy vékony tusvonal kerül, vagy egy szemceruza elsatírozva, mindezt egy fekete szempillaspirállal koronázzák meg. Ajkukra általában egy szenvedélyes piros ajakrúzst tesznek, mert pillanatok alatt felszabadítja az érzékeket. Ugye, már érted, miért árad belőlük az önbizalom?

A koreai nők szépségtitkai

Titkon mindenki az ázsiai nők kortalan szépségét irigyli, akiknek a bőrápolási rutinja sokban eltér az európaitól. Amellett, hogy sokkal alaposabbak, másra helyezik a hangsúlyt, máshogy gondolkodnak a szépségről. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Ezek voltak a velencei filmfesztivál legfontosabb vörös szőnyeges pillanatai http://www.life.hu/trend/20170911-ezek-voltak-a-velencei-filmfesztival-legfontosabb-voros-szonyeges-pillanatai.htmlHétvégén a velencei filmfesztivál fődíjait is kiosztották, ezzel pedig véget ért a 74. olasz filmünnep, ami nemcsak a mozgókép szerelmeseinek, hanem a divatrajongóknak is tartogatott meglepetéseket. Mutatjuk is a vörös szőnyeg legfontosabb pillanatait! Trend--Ez az ősz legdögösebb trendje! Így viseld a magas szárú csizmáthttp://www.life.hu/trend/20170908-az-osz-trendje-a-magasszaru-csizma.htmlMinden szezonban volt egy-egy magas szárú darab a boltok polcain, de idén egyenesen berobbantak a magas szárú csizmák. Ha szívesen kísérleteznél vele, mutatunk néhány öltözködési tippet! Trend--Elfelejtett bugyit venni a híres modell - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170907-heti-trendjelentes-szerepel-benne-doutzen-kroes-kim-kardashian-es-jennifer-lawrence.htmlA vörös szőnyegen is vége az uborkaszezonnak. Még több filmpremier és díjátadó gála következik és a New York-i divathét is elkezdődött. Mutatjuk a hét legemlékezetesebb pillanatait! TrendAFPEzeket minden Trónok harca rajongónak be kell szerezniehttp://www.life.hu/trend/20170907-ezeket-minden-tronok-harca-rajongonak-be-kell-szereznie.htmlAz elmúlt hetekben minden a Trónok harcáról szólt. Az őrület után viszont most hosszú böjt következik, az újabb, nyolcadik évadig talán 2019-ig is várni kell. Hogy ne maradjatok addig sem Trónok harca életérzés nélkül, szerezzétek be a következő holmikat. Trend--Öltözködési tippek telt keblű nőknekhttp://www.life.hu/trend/20170906-oltozkodesi-tippek-telt-keblu-noknek.htmlSokan azt gondolják, hogy csak tökéletes, nádszálvékony alakkal lehet igazán csinosnak lenni, pedig ez óriási tévhit. Akár fiús alkatú, akár molett vagy, akár derékban, akár mellben vagy erős, hidd el, egy kis körültekintéssel csodásan fel tudsz öltözni. Ehhez persze érdemes tisztában lenni a tested adottságaival, és néhány öltözködési tipp is jól jön hozzá! Ha telt kebleid miatt eddig bizonytalan voltál, most vegye át ennek helyét a magabiztosság és céltudatosság! TrendThinkstockA hónap színe: a kardinálpiroshttp://www.life.hu/trend/20170831-a-honap-szine-a-kardinalpiros-igy-viseld.htmlSokak számára nem is annyira a január, inkább a szeptember az újrakezdés ideje. Ehhez az új lendülethez egy vibráló, dinamikus színt választottunk: a kardinálpirosat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.