Ilyen dögös szerelésben jár egyetemre Rubint Rella: Fotó!

fotó iskolakezdés Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella igazán szexi szerkóban jár iskolába. Ezt most megmutatta a követőinek is: Fotó! 

Rubint Rékáék családjában úgy tűnik a szépség genetikusan kódolt. Ugyanis nem csak a sztáranyuka, hanem az unokahúga is fantasztikus megjelenéssel lett megáldva. Persze Rella is sokat tesz a bomba külsőért, ő is folyamatosan edz és odafigyel a helyes táplálkozásra.

Az eredmény pedig magáért beszél: láthattuk már bikiniben szexizni egy úszógumin, és egy szál tangában is megmutatta már a formás fenekét. Most pedig megmutatta a hétköznapi outfitjét, amiben iskolába is szívesen jár.

A fotó több, mint 3500 kedvelést kapott, és elismerő kommentek is érkeztek. Úgy tűnik a fiatal szépséget több, és kevesebb ruhában is imádják a rajongói.

Rubint Réka és lánya, Lara elképesztően hasonlítanak egymásra

Réka fotókat posztolt a közösségi oldalára: az egyiken ő maga, a másikon a lánya, Lara látható. És a fotókat nézegetve egyszerűen megdöbbentő, hogy mennyire hasonlítanak egymásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.