Rubint Réka unokahúga, Rubint Rella tangában futott az utcán - Fotó!

Forrás: Instagram/rellarubint -
Rubint Réka tanga Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka unokahúga, Rella ugyanazon az úton jár, mint a fitneszlady, és szereti is megmutatni kisportolt alakját. Nemrég például fényes nappal egy tangában futott az utcán, de ez nem mindenkinek a tetszését nyerte el. Kommentháború alakult ki a kép alatt.

Kétségtelen, hogy Rubint Rella teste tökéletes, nem véletlen, hogy Rubint Réka őt szeretné utódjául. A fiatal lány persze rengeteget edz azért, hogy átvehesse majd híres rokona helyét, és ezt meg is mutatja közösségi oldalain. A követői többnyire örülnek mindenféle fotónak, de leginkább azoknak, melyeken alig valamiben látható. Egy ilyen képe azonban nemrég nagy indulatokat váltott ki a rajongóiból.

Rubint Rella tangában futkorászik Forrás: Instagram/rellarubint
A legegészségesebb celebek Hollywoodbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170726-a-legegeszsegesebb-celebek-hollywoodbol.htmlNem is olyan régen az összes hollywoodi sztár szájából lógott a cigaretta, mindenki a legendás szórakozóhelyekre akart bejutni, hogy kellően kibulizza magát. Manapság már jógamatraccal a kezükben látjuk kedvenc sztárjainkat, Instagram-oldalukról pedig az egészséges ételek kacsingatnak ránk. De közülük is kik azok, akik a legnagyobb hívei az egészséges életmódnak? Mutatjuk! Ez Zsír!OrigoSütés nélkül! Szuper recept esti nassoláshozhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170726-recept-sutes-nelkul-nassolashoz.htmlÁltalában hétvégén jobban belefér az időnkbe a sütés-főzés, de az biztos, hogy nem csak hétvégén kívánjuk meg az édességet. Persze bármikor be lehet menni egy boltba vagy cukrászdába a finom falatokért, de mi a saját készítésű termékek hívei vagyunk, hiszen azokról pontosan tudjuk, hogy mi került bele. Következzen most egy nagyon gyorsan, sütés nélkül készíthető édesség, amit bármikor összedobhatsz, ráadásul nassoláshoz is kíváló, mert nagyon egészséges. Ez Zsír!ThinkstockSokkoló fagyi- és jégkrémtrendek a nagyvilágbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170726-meglepo-fagyi-es-jegkremtrendek-a-nagyvilagbol.htmlMíg gyerekkorunkban a vanília, a csoki és a puncs háromszögében éltünk, addig ma a levendulás, a mentás, a tökmagos fagyi is a kedvenceink között van. A következő fagyik viszont nem elsősorban ízükben, hanem megjelenésükben akartak újat mutatni. Jöjjenek a furcsaságok! Ez Zsír!--Rengeteget fogyott a Szívek szállodája sztárja, Melissa McCarthy - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170727-rengeteget-fogyott-melissa-mccarthy.htmlA dundi színésznőt mindenki így ismerte meg, és a súlyfeleslegével együtt voltak teljesen odáig érte a rajongók. Úgy tűnik azonban, hogy kemény munka árán neki mégis sikerült lefaragnia a kilókból, és remekül néz ki! Ez Zsír!Origo7 étkezési tipp celebektől, amit érdemes lenne megfogadnodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170725-egeszseges-etkezesi-tippek-celebektol.htmlMire esküsznek a celebek? Mivel tartják magukat formában, és miképpen őrzik meg egészségüket? Íme, 10+1 trükk világsztároktól! Ez Zsír!OrigoKelly Clarkson nem adja le a plusz kilókat: egyre csak hízikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170726-kelly-clarkson-nem-adja-le-a-plusz-kilokat.htmlKelly Clarkson azóta, hogy megszülte első gyermekét nem adta le a plusz kilókat, és nem is foglalkozik vele. Sokan bántják, de úgy tűnik, ő jól érzi magát a bőrében, hiszen nem fogyókúrázik sőt, egyre többet szed fel! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.