Állítják: Czeizel Endre tartozott nevelt lányának

tartozás Czeizel Endre hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czeizel Endre több mint két éve hunyt el, de a családnak még nem sikerült lezárnia a hagyaték körüli kérdéseket. Nehéz is ebben a helyzetben, ráadásul most feltűnt még valaki, aki állítólag szintén pénzt követel: a genetikus nevelt lánya.

Több mint két éve távozott a neves genetikus az élők sorából, családjának a gyász mellett több nehézséggel is meg kellett küzdenie. Czeizel szeretőjének követelésével, akinek két gyermeke is van a genetikustól, bár fogantatásuk körülményei több kérdést is felvetnek, az biztos, hogy Czeizel az apjuk. Jogos, hogy számukra is pénzt követelt a hagyatékból Dóra, ám most feltűnt Czeizel Endre nevelt lánya is.

Czeizel Endre tartozna nevelt lányának? Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A Story Magazin állítása szerint

a nevelt lány egy Czeizel szignójával ellátott adóslevelet mutatott, melyben a professzor elismerte, hogy sok-sok millió forinttal tartozik neki.

Ha ez igaz, akkor a hagyatéknak módosulnia kell, ahogy az ingatlanok elosztásának is. Felnőtt gyermekei azonban nem tudtak arról, hogy apjuk bárkinek is tartozna.

Czeizel Endre fia szerint a hagyaték körüli viszály méltatlan apja nevéhez


A genetikus halála óta zajlik a viszálya családban az öröklés körül, ami Czeizel Endre fia szerint méltatlan apja nevéhez. Reméli, hamarosan lezárul ez a gyalázatos időszak, és végre ő is találkozhat újra féltestvéreivel. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.