Sok kommentelő támadja Szinetár Dórát Down-szindrómás babája miatt

bírálat kommentelők Szinetár Dóra Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra megosztotta az emberekkel, hogy nemrég született kisfia enyhe Down-szindrómával jött a világra. Tette mindezt azért, hogy elkerülje a találgatásokat, és a pletykákat. A legtöbb ember tisztelettel fordult a színésznő felé, de sokan borzasztó hozzászólásokkal támadták az immár háromszoros anyukát.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Szinetár Dóra nemrég született kisfia Down-szindrómával jött a világra. A színésznő közleményben tudatta mindenkivel, hogy elkerülje a találgatásokat. Az embereket meghatotta a színésznő és családja hozzáállása, de nem mindenkit. Sokan nem értenek egyet a döntésükkel, egyesek finomabb, mások már-már brutális szavakkal bírálják a színésznőt.

Szinetár Dórát sok kommentelő bírálja Fotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub
  • "A mai technika és tudomány mellett nem lenne szabad beteg gyermeknek megszületni! Felelőtlenség a szülőtől! Az a gyermek felnő, és nem biztos, hogy a szülő sokáig vele tud maradni!"

  • "(...) Szerintem ennél önzőbb tettet nem is lehet csinálni. (...) A felelősségvállalás ott kezdődik, hogy elmegyünk a vizsgálatokra"
  • "Valószínűleg ez volt Dóri utolsó önző tette, mert innentől kezdve, élete végéig gyakorolhatja az önzetlenséget"
  • "Majd a következő férj babája egészséges lesz. Addig is nagyon sok szerencsét kicsi Benjamin"
  • "

A legtöbben szerencsére támogatják Szinetár Dórát

Szinetár Dóra közleményben osztotta meg az emberekkel, hogy kisfiuk enyhe Down-szindrómával jött a világra. Az embereket nagyon megérintette a színésznő nyiltkozata, mindannyian kifejezték támogatásukat Dóra és férje felé. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.