Szinetár Dóra megosztotta az emberekkel, hogy nemrég született kisfia enyhe Down-szindrómával jött a világra. Tette mindezt azért, hogy elkerülje a találgatásokat, és a pletykákat. A legtöbb ember tisztelettel fordult a színésznő felé, de sokan borzasztó hozzászólásokkal támadták az immár háromszoros anyukát.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Szinetár Dóra nemrég született kisfia Down-szindrómával jött a világra. A színésznő közleményben tudatta mindenkivel, hogy elkerülje a találgatásokat. Az embereket meghatotta a színésznő és családja hozzáállása, de nem mindenkit. Sokan nem értenek egyet a döntésükkel, egyesek finomabb, mások már-már brutális szavakkal bírálják a színésznőt.

Szinetár Dórát sok kommentelő bíráljaFotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub
  • "A mai technika és tudomány mellett nem lenne szabad beteg gyermeknek megszületni! Felelőtlenség a szülőtől! Az a gyermek felnő, és nem biztos, hogy a szülő sokáig vele tud maradni!"

  • "Lehet itt írogatni, hogy titeket választott... Üres, vigasztaló szavak, amiket senki nem gondol komolyan. Ez egy nagy csapás a szülőknek... Egy tragédia egy ilyen gyermek sajnos. De azért minden jót"
  • "(...) Szerintem ennél önzőbb tettet nem is lehet csinálni. (...) A felelősségvállalás ott kezdődik, hogy elmegyünk a vizsgálatokra"
  • "Kérdem én, mi lesz 30-40 év múlva vele? Mert akármilyen szörnyű is, sem Szinetár Dóra, sem Makranczi Zalán nem örökéletű. Ki fogja őt gondozni? A tesókat megkérdezték, hogy akarják-e életük végéig ezt a felelősséget és terhet? Számomra ez önzőség, kövezzetek meg"
  • "Valószínűleg ez volt Dóri utolsó önző tette, mert innentől kezdve, élete végéig gyakorolhatja az önzetlenséget"
  • "Majd a következő férj babája egészséges lesz. Addig is nagyon sok szerencsét kicsi Benjamin"
  • "Sajnálatos dolog az is, hogy nem csináltatta meg a szükséges vizsgálatokat. Egyre inkább azt gondolom, hogy 40 évesen ne szüljünk már gyermeket"
  • "Lehet "olvadozni" Dóri írásán, de a saját hülyeségét védi! Magánorvos, magánklinika. Nem vett részt a teszten. Felelős szülő? Hát nem!"
A legtöbben szerencsére támogatják Szinetár Dórát
Szinetár Dóra közleményben osztotta meg az emberekkel, hogy kisfiuk enyhe Down-szindrómával jött a világra. Az embereket nagyon megérintette a színésznő nyiltkozata, mindannyian kifejezték támogatásukat Dóra és férje felé. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!