Bódi Guszti hónapokkal ezelőtt házfelújításba fogott, de szinte az összes munkás becsapta. Sokkal többet kértek azért, amit végül meg sem csináltak.

Fél évbe tellett, hogy kipofoztassák kicsit otthonukat Bódi Gusztiék, mindezért ötmillió forintot fizettek, pedig nem ennyit szántak volna rá. Hiába volt azonban előzetes kalkuláció, az emberi tényezőt kihagyták a számításból. Szinte az összes munkás becsapta őket, így az eredetileg hárommilliós kiadás jócskán megemelkedett.

Bódi Gusztit és Bódi Margót nagyon átverték a munkásokForrás:Muzsika TV

"Először jött a gázos, adtam neki anyagra egymillió-hétszázezret, utána meg egymillió-százezret, később persze kiderült, hogy többet számolt fel, mint kellett volna, és ezt eljátszotta velünk szinte az összes munkás" - mondta Bódi Guszti, aki persze nem is kapta meg a korszerű padlófűtését, a negyedik gázos fejezte be a munkálatokat. "Aztán jött a villanyszerelő, aki megvetette velem a legújabb csöveket. Jóval többet rendelt, mint amire szükség lett volna, a maradékot természetesen elvitte" - mondta a zenész. Már ekkor több mint 3 milliónál tartottak, és messze volt még a vég. Albérletbe költöztek, ami újabb kiadást jelentett. "Csak tíz percre voltunk a háztól, hogy szemmel tudjam tartani a felújítást. Hatvan napot töltöttünk albérletben, de Margót nagyon megviselte, olyan volt, mintha visszamentünk volna az időben ötven évet" - árulta el a Blikknek Guszti, amit bővebben az Esti Frizbi vasárnapi adásában is elmesélt. "Rémálom, de a közel fél év alatt összesen ötven ember dolgozott a házukban, és még most is csak 95 százalékosan van kész az otthonuk" - tette hozzá a sztár.