Öt éve tart már a perekedés Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között. A színésznő azonban reméli, hogy a közeledő tárgyalás végre békét, és lezárást hoz családjának.

Pécsi Ildikó már negyven kilót fogyott, mióta volt menyével, Pártos Csillával pereskedik. Ám Csillát is megviselték a történtek, kiújult az autoimmun betegsége. A Kossuth-díjas színésznő évek óta szenved attól, hogy unokáját sem láthatja a viszálykodások miatt. Azt állítja ugyanis, hogy Pártos nem engedte a fiúnak, hogy meglátogassa őt. Pécsi ldikó abban reménykedik, hogy a novemberi tárgyalás után végre béke lesz a családjában.

Ezen a tárgyaláson a 19 éves Csaba is tanú lesz, itt láthatja a nagymamája hat év után először. És bár Pécsi Ildikó korábban furcsa dolgokat nyilakozott az unokájáról, a találkozás bizonyára mindkettejük számára megrengető lesz.

Pártos Csilla, Pécsi IldikóFotó: MTI/Zih Zsolt


A színésznő dr. Magyar Györgyöt bízta meg ügyeinek intézésével. Ő így nyilatkozott a Borsnak:
"A tárgyaláson várhatóan meghallgatják magát az eltartásra igényt tartó unokát, és az édesapját is, aki köteles az édesanyával, azaz a felperessel együtt őt eltartani. Kizárható, hogy a Kossuth-díjas színművésznőt, mint nagyszülőt rokontartásra köteleznék, hisz a 19 éves gyermeknek élnek a szülei, akik kötelesek őt eltartani, az unoka pedig érdemtelenné vált a nagyszülői tartásra, mert már hat éve nem tartja velük a kapcsolatot. A bizonyítási eljárás lezárta után hirdet majd ítéletet a bíróság. Mivel zárt tárgyalás van elrendelve, az ott történtekről nem adhatok tájékoztatást a sajtónak, nem úgy, mint a felperes ügyvédje, aki felróható módon minden tárgyalásról tájékoztatást ad, ami miatt az érdekeltek vele szemben már eljárásokat is kezdeményeztek."

Pécsi Ildikó a lap megkeresésére mindössze annyit mondott, hogy reméli, az új év mindannyiuk életébe boldogságot hoz.