Hosszú évek után végre újra láthatja unokáját Pécsi Ildikó

pereskedés Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt éve tart már a perekedés Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között. A színésznő azonban reméli, hogy a közeledő tárgyalás végre békét, és lezárást hoz családjának.

Pécsi Ildikó már negyven kilót fogyott, mióta volt menyével, Pártos Csillával pereskedik. Ám Csillát is megviselték a történtek, kiújult az autoimmun betegsége. A Kossuth-díjas színésznő évek óta szenved attól, hogy unokáját sem láthatja a viszálykodások miatt. Azt állítja ugyanis, hogy Pártos nem engedte a fiúnak, hogy meglátogassa őt. Pécsi ldikó abban reménykedik, hogy a novemberi tárgyalás után végre béke lesz a családjában.

Ezen a tárgyaláson a 19 éves Csaba is tanú lesz, itt láthatja a nagymamája hat év után először. És bár Pécsi Ildikó korábban furcsa dolgokat nyilakozott az unokájáról, a találkozás bizonyára mindkettejük számára megrengető lesz.

Pártos Csilla, Pécsi Ildikó Fotó: MTI/Zih Zsolt


A színésznő dr. Magyar Györgyöt bízta meg ügyeinek intézésével. Ő így nyilatkozott a Borsnak:
"A tárgyaláson várhatóan meghallgatják magát az eltartásra igényt tartó unokát, és az édesapját is, aki köteles az édesanyával, azaz a felperessel együtt őt eltartani. Kizárható, hogy a Kossuth-díjas színművésznőt, mint nagyszülőt rokontartásra köteleznék, hisz a 19 éves gyermeknek élnek a szülei, akik kötelesek őt eltartani, az unoka pedig érdemtelenné vált a nagyszülői tartásra, mert már hat éve nem tartja velük a kapcsolatot. A bizonyítási eljárás lezárta után hirdet majd ítéletet a bíróság. Mivel zárt tárgyalás van elrendelve, az ott történtekről nem adhatok tájékoztatást a sajtónak, nem úgy, mint a felperes ügyvédje, aki felróható módon minden tárgyalásról tájékoztatást ad, ami miatt az érdekeltek vele szemben már eljárásokat is kezdeményeztek."

Pécsi Ildikó a lap megkeresésére mindössze annyit mondott, hogy reméli, az új év mindannyiuk életébe boldogságot hoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.